Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi pune tunurile pe LPF după ce Farul s-a trezit că are de disputat două partide în mai puţin de 72 de ore: ”Nu e vina Craiovei că aşa s-a făcut programarea”

Hagi pune tunurile pe LPF după ce Farul s-a trezit că are de disputat două partide în mai puţin de 72 de ore: ”Nu e vina Craiovei că aşa s-a făcut programarea”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova.

Joi seara, de la ora 20:30, Farul Constanţa a disputat partida restantă împotriva FCSB-ului, din a 13-a etapă a Ligii 1. Meciul fusese mutat după izbucnirea unui focar de Covid la echipa roş-albastră.

Dumincă, de la ora 15:30, adică doar 67 de ore mai târziu, constănţenii vor disputa partida cu Universitatea Craiova, din a 15-a etapă a Ligii 1.

Singurul plus pentru Farul este că partida împotriva oltenilor se joacă la Ovidiu, acolo unde s-a disputat şi cea cu FCSB, astfel că dobreogenii sunt scutiţi măcar de deplasare.

În ciuda acestui fapt, Hagi va fi oricum nevoit să facă modificări în primul 11, întrucât jucătorii ce au fost pe teren şi joi vor obosi rapid, dacă nu vor intra deja obosiţi.

Hagi pune tunurile pe LPF după ce Farul s-a trezit că are de disputat două partide în mai puţin de 72 de ore

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu Craiova, ”Regele” a atras atenţia asupra acestui fapt. Tehnicianul Farului a recunoscut că lotul echipei sale este prea subţire pentru a face faţă acestui program.

Însă, Hagi nu s-a lăsat descurajat şi le-a transmis jucătorilor să strângă din dinţi şi să dea tot ce pot pentru a obţine un rezultat.

Boboc a revenit cu noi, dar nu e sută la sută. Vom vedea şi care e starea. Încercăm sa gasim solutii, chiar dacă pe bancă avem atacanţi mai mulţi, fundaşi mai puţini, sunt juniori.

Nici nu sunt 72 de ore, dar nu e problemă, noi trebuie să jucăm, să ne gândim la meci şi nu e vina Craiovei că aşa s-a făcut programarea.

Noi trebuie să jucăm, să ne depăşim, să strângem rândurile, să strângem energia şi să găsim soluţii. Sperăm să iasă bine pentru noi”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul constanţa 

viewscnt
Articole similare