Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Hai să-l luăm". Impresionat de coechipierul lui Ngezana, Gigi Becali s-a sfătuit cu MM Stoica pentru transfer: "Aia a fost discuţia. Îl avem şi pe Pantea acolo" | EXCLUSIV

"Hai să-l luăm". Impresionat de coechipierul lui Ngezana, Gigi Becali s-a sfătuit cu MM Stoica pentru transfer: "Aia a fost discuţia. Îl avem şi pe Pantea acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se extinde pe piaţa transferurilor. Dacă până acum pentru Gigi Becali contau doar tinerii din România, finanţatorul a decis ca cei din jurul său să-i propună şi jucători străini, iar pe listă a fost şi Reeve Frosler (25 de ani), fostul coechipier al lui Siyabonga Ngezana, de la Kaizer Chiefs.

Gigi Becali s-ar putea duce personal în Africa de Sud pentru transferuri. Care e noua strategie la FCSB

Cum Siyabonga Ngezana (26 de ani) a început să confirme în viziunea celor de la FCSB, Gigi Becali a hotărât ca o delegaţie să se deplaseze în Africa de Sud, pentru a monitoriza jucători. Cei care se vor remarca vor fi propuşi lui MM Stoica şi staffului, iar la un moment dat chiar finanţatorul s-ar putea deplasa în ţara africană. 

Detalii despre noua strategie a FCSB au fost oferite de preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Stoica. 

Agentul Florin Vulturar s-a deplasat în Africa de Sud, iar fotbaliştii găsiţi urmează să fie studiaţi de reprezentanţii rămaşi în România. 

FCSB a fost aproape de al doilea transfer din Africa de Sud

După Siyabonga Ngezana, la FCSB ar fi putut ajunge şi Reeve Frosler (25 de ani), fundaşul dreapta al lui Kaizer Chiefs care s-a făcut remarcat. Gigi Becali a decis transferul său, dar MM Stoica i-a oferit argumentele pentru care nu s-ar grăbi cu mutarea. 

"Am auzit, nu sunt implicat în proiectul ăsta şi nu ştiu. Întâi trebuie identificaţi jucătorii. E posibil să meargă şi Gigi acolo, nu ştiu. Nu am niciun nume de jucător. 

Fundaşul dreapta (n.r. - Reeve Frosler)... Mi l-au trimis pe Ngezana şi mă uitam că juca fundaş central dreapta şi l-am remarcat şi pe Frosler şi Gigi a zis <<Hai să-l luăm>>. <<Stai puţin, că nu putem lua pe toată lumea de la echipa aia, că îl avem şi pe Pantea>>. Aia a fost discuţia, apoi probabil ăia au început să arunce prin ziare informaţii. 

Dacă vezi că nu poţi face cu autohtoni, te extinzi. Există un agent pe numele lui Leonid Istrati, iar eu cu el, că-l cunosc de mulţi ani, am o relaţie bună şi e un om corect. Niciodată n-a zis de vreun jucător că e bun şi nu e genul care să te asasineze cu jucători, să-ţi trimită pe bandă rulantă. Eu am o sută de agenţi blocaţi în listă, că-mi trimit nişte jucători... Mereu am oprit astfel de discuţii. 

Dacă vor fi jucători, ne vom uita, nu doar eu, ci şi membrii staffului. Prima dată te uiţi la cifre, că nu te poţi uita la nişte jucători care nu joacă şi nu au cifre. Cu Florin Vulturar am legătură permanantă, îi mai explic. Chiar am vorbit despre un jucător interesant care a avut o accidentare gravă şi am renunţat la el", a declarat MM Stoica, la Orange Sport

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicatransferuri fcsbtransferuri fcsb africa de sud 

viewscnt
Articole similare