Experiențe împreună.
You are here:

Haţegan l-a înfuriat teribil pe Împăratul Terim: "O pată pe obrazul UEFA!" Momente incredibile: ce au făcut turcii la final! VIDEO

Haţegan l-a înfuriat teribil pe Împăratul Terim: "O pată pe obrazul UEFA!" Momente incredibile: ce au făcut turcii la final! VIDEO

UEFA Europa League

Comentarii

Benfica Lisabona s-a calificat în optimile Europa League după ce a remizat cu Galatasaray pe teren propriu, scor 0-0, iar în tur se impusese cu 2-1.

Meciul a fost condus de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru, iar presa din Portugalia anunţă că partida a fost urmată de un scandal imens la vestiare. Motivul? Golul anulat incorect Galatei în minutul 85, după un ofsaid inexistent.

"Au avut nevoie de protecţia poliţiei"

Conform O Jogo, Haţegan şi brigada lui au avut nevoie de protecţia poliţiei la vestiare, pentru a scăpa de furia jucătorilor şi oficialilor echipei din Turcia. Aceştia au văzut reluările după meci şi s-au dezlănţuit la adresa arbitrilor români.

  • Haţegan a fost ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu au fost arbitri adiţionai, iar Radu Ghinguleac arbitru de rezervă.

Terim, către Haţegan: "N-a fost ofsaid!"

Fatih Terim a criticat deschis arbitrajul din ambele manşe, considerând că Galatasaray ar fi fost calificată, dacă arbitrajul ar fi fost unul corect.

"Putem spune că cei doi arbitri şi-au pus amprenta! În primul meci nu a fost penalty, iar acum nu a fost ofsaid! Este o pată pe obrazul UEFA!", a declarat Terim, citat de ajansspor.com.

Terim i-a transmis chiar pe teren lui Haţegan că nu a fost ofsaid la faza respectivă.

Vezi faza incriminată de antrenorul Galatei.

viewscnt
Articole similare