Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi pleacă şi de la Alaves! Au anunţat destinaţia tricolorului: "Veste mare! Antrenorul crede că ar putea avea încă un viitor mare"

Ianis Hagi pleacă şi de la Alaves! Au anunţat destinaţia tricolorului: "Veste mare! Antrenorul crede că ar putea avea încă un viitor mare"
Comentarii

Ianis Hagi mai are contract cu Alaves până în iunie 2024, însă viitorul tricolorului de 25 de ani pare a fi departe de Spania. Jurnaliştii din străinătate i-au anunţat destinaţia probabilă din sezonul următor.

Ianis Hagi nu rămâne nici la Alaves, după ce noul antrenor şi-a exprimat dorinţa: "Vrea să-l facă jucător-cheie în echipă"

Ianis Hagi a ajuns la al patrulea club pentru care evoluează în străinătate. Fiul lui Gică Hagi a fost împrumutat în august de Rangers, după ce a ieşit din graţiile lui Michael Beale.

Însă, Rangers l-a demis pe antrenorul care l-a dorit îndepărtat pe Ianis Hagi, în octombrie, iar acum calculele s-au schimbat. 

Din LaLiga, unde joacă pentru Alaves, tricolorul care tocmai s-a calificat la EURO 2024 a primit o veste importantă din partea presei din Scoţia. 

Publicaţia Football Insider a titrat: "Veste importantă în privinţa revenirii lui Ianis Hagi la Rangers. Clubul nu i-a închis uşa mijlocaşui ofensiv, pentru a deveni un jucător-cheie sub comanda noului antrenor, Philippe Clement".

Noul antrenor "vrea să-l evalueze pe mijlocaşul ofensiv când se încheie mutarea lui temporară în Spania. El crede că Hagi ar putea avea încă un viitor mare sub comanda lui la Rangers.", mai susţine sursa citată. 

După revenirea de la naţională, Ianis Hagi a jucat 15 minute pentru Alaves, în ultimul meci din LaLiga. 

Detaliul care lipseşte din contractul lui Ianis Hagi cu Alaves

Deşi Rangers l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Alaves, în contractul românului nu există şi o clauză prin care clubul din LaLiga îl poate cumpăra definitiv. 

"Nu-mi place că n-au opţiune de cumpărare. Ştii ce înseamnă asta? Că nu sunt obligaţi să-l bage neapărat. Vrei să-ţi spun ceva? Îl bag la disperare. Eu sunt tentat să-l bag pe unul de-ai mei, care nu e la fel de bun, dar e al meu. La disperare îl bag pe Ianis Hagi. Dacă n-am pe nimeni, îl bag pe Ianis Hagi, dacă e prăpăd. Nu-mi place fără variantă de cumpărare. Îi limitează opţiunile de a juca. 

Mă aştept să joace la Alaves. Dacă nu joci nici la Alaves, nu mai joci nicăieri. Campionatul Spaniei e bun pentru a reveni fizic, că intensitatea parcă nu e aşa de mare. Se joacă altfel, e o strategie. În Scoţia e o nebunie, se aleargă dintr-o parte în alta, se intră la oase, se intră tare de tot şi rău. 

Pe undeva e bine, pe undeva e rău că nu are opţiune de cumpărare, să zicem de patru milioane de euro", spunea comnetatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi alavesianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare