Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iga Swiatek şi-a scos pălăria în faţa Simonei. Declaraţii superbe după ce a fost învinsă de Halep în optimile Australian Open

Iga Swiatek şi-a scos pălăria în faţa Simonei. Declaraţii superbe după ce a fost învinsă de Halep în optimile Australian Open

Simona Halep

Comentarii

Iga Swiatek a avut un discurs plin de fair-play şi şi-a scos pălăria în faţa Simonei Halep după ce a fost învinsă cu 3-6, 6-1, 6-4, în optimile Australian Open. Tânăra sportivă din Polonia susţine că Simona Halep a arătat că este o mare campioană.

Iga Swiatek şi-a scos pălăria în faţa Simonei Halep, în faţa căreia a pierdut în optimile Roland Garros. Tenismena în vârstă de 19 ani spune că pur şi simplu n-a putut să-i facă faţă Simonei, care a fost ajutată şi de experienţa uriaşă pe care o are la vârful WTA.

Iga Swiatek şi-a scos pălăria în faţa Simonei Halep. Ce a declarat după ce a fost învinsă de româncă

Pentru Simona Halep, primul obstacol important la Australian Open a fost meciul cu tânăra Iga Swiatek. Tenismena în vârstă de 19 ani a învins-o în optimile de la Roland Garros, 6-1, 6-2, o mare surpriză. Acum, Simona Halep a arătat mult mai multă concentrare şi, chiar dacă a pierdut primul set, a reuşit să domine restul partidei şi le-a câştigat pe următoarele două.

Urmăreşte FC Hermannstadt - FCSB, în timp real, pe canalul nostru de YouTube



La final, Iga Swiatek şi-a scos pălăria în faţa Simonei Halep. Sportiva poloneză spune că Halep a arătat ca o mare campioană, care şi-a adaptat din mers tactica şi a reuşit să întoarcă un meci pe care îl începuse prost.

”Sunt un pic dezamăgită. Primul set a fost aproape perfect pentru mine, nu am putut să joc ca la French Open. Jucam bine, Simona a schimbat tactica şi mi-a fost greu să-mi controlez loviturile. În al doilea set am simţit că nu am suficientă energie, aşa că am încercat să o economisesc pentru al treilea set. Game-urile ei a fost mult mai puternice decât în primul set.

A trebuit să atac mai des, dar a câştigat de fiecare dată. În al doilea set am făcut multe greşeli neforţate. În al treilea set am încercat să dau tot ce am mai bun, dar ea a jucat grozav şi inteligent. O admir că a fost capabilă să schimbe tactica şi să performeze. Acest lucru îi deosebeşte pe marii campioni de jucătorii de tenis mai puţin experimentaţi”
, a declarat Iga Swiatek.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare