Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţie-bombă. Cu cine se afla la masă Dragoş Săvulescu în momentul în care a fost reţinut. Poliţia l-a arestat imediat

Informaţie-bombă. Cu cine se afla la masă Dragoş Săvulescu în momentul în care a fost reţinut. Poliţia l-a arestat imediatgalerie foto

Diverse

Comentarii

Dragoş Săvulescu, arestat în Mykonos, se afla la masă cu un bărbat care şi el a fost reţinut imediat de poliţia greacă.

Luni, Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia, pe insula Mykonos, unde plecase în vacanţă alături de iubita lui, fotomodelul albanez Angela Martini. De altfel, iubita lui a dezvăluit fără să vrea locaţia în care se află, prin postări pe Instagram.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Însă la masă cu Dragoş Săvulescu era încă un bărbat periculos. Poliţia din Grecia l-a arestat imediat.

Cu cine se afla la masă Dragoş Săvulescu în momentul în care a fost reţinut. Bărbatul a fost reţinut imediat de poliţia greacă

Luni, Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia, în cadrul unei operaţiuni la care au participat garda de coastă şi poliţia din Mykonos. Fostul acţionar al lui Dinamo era dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare, printr-o decizie definitivă.

Dragoş Săvulescu era protejat în Italia, unde justiţia i-a comutat pedeapsa în închisoare cu suspendare, dar mandatul de urmărire internaţională se activa dacă omul de afaceri părăsea ţara. Ceea ce s-a întâmplată odată cu vacanţa în Mykonos.

Interesant este că locaţia în care se afla Dragoş Săvulescu a fost dată de gol de iubita lui Angela Martini, care a postat mai multe imagini pe Instagram.

Tânăra albaneză n-a indicat locaţia, însă Marica Pellegrinelli, una dintre prietenele ei, a fost cea care a pus eticheta ”Mykonos”. Imediat, autorităţile din România şi cele din Grecia s-au pus în mişcare.

Şi mai interesant este că Dragoş Săvulescu n-a fost singurul arestat de la masa la care se afla. În momentul în care a fost reţinut, fostul acţionar al lui Dinamo se afla într-un bar, alături de un alt personaj controversat.

Site-ul stirileprotv.ro susţine că alături de Dragoş Săvulescu era şi un criminal considerat periculos, care era căutat de Interpol şi pe care poliţia din Grecia l-a arestat imediat.

De altfel, operaţiunea poliţiştilor greci a fost plănuită de la început cu scopul de a-i reţine pe amândoi, după ce au adunat toate informaţiile despre locaţia în care aceştia se află.

Autorităţile din Grecia n-au oferit însă mai multe detalii despre celălalt bărbat reţinut, despre care se spune că este un criminal periculos.

Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia după ce a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare

Fost acţionar la Dinamo, Dragoş Săvulescu a fost găsit vinovat şi condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia. Omul de afaceri a fugit din ţară chiar înainte să se pronunţe sentinţa şi s-a stabilit în Italia.

Pe 9 februarie 2019, Dragoş Săvulescu a fost dat în urmărire internaţională, însă Curtea de Apel din Napoli l-a salvat. Judecătorii italieni au decis să-i reducă cu 3 ani pedeapsa pe care o primise în România, în urma unui decret de graţiere emis în 2006.

Săvulescu a rămas astfel cu o pedepasă de 2 ani şi jumătate şi judecătorii de la Curtea de Apel Napoli i-au transformat condamnarea într-una cu suspendare. Însă, dacă ar fi părăsit teritoriul Italiei, mandatul internaţional de arestare s-ar fi activat imediat. Lucru care s-a şi întâmplat odată cu vizita în Grecia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dragos savulescu 

viewscnt
Articole similare