Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone despre Adrian Mutu: ”Are nevoie de timp, dar e inteligent, iar echipa joacă bine” | EXCLUSIV

Ioan Andone despre Adrian Mutu: ”Are nevoie de timp, dar e inteligent, iar echipa joacă bine” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ioan Andone a discutat despre venirea lui Adi Mutu la FC U Craiova, care recunoaşte că l-a surprins.

Adi Mutu a refuzat oferta de prelungire a contractului cu naţionala U21 primită din partea FRF-ului. ”Briliantul” dorea să antreneze o echipă de club, astfel că a semnat cu nou promovata FC U Craiova, luându-i locul lui Eugen Trică.

După cinci etape, oltenii au şapte puncte, obţinute din două victorii, două înfrângeri şi un egal. Deşi nu este cel mai rău început, echipa din Bănie nu arată formă de play-off, deşi, pe alocuri, băieţii lui Mutu au jucat un fotbal impresionant.

Ioan Andone îi respectă ”Briliantului” calităţile de antrenor, însă fostul oficial al Voluntariului crede că fostul ”tricolor” s-a grăbit să plece de la naţionala mică. Cu puţină experienţă ca antrenor, Andone consideră că Mutu a făcut pasul către un club puţin prea repede, mai ales la o echipă cu o conducere nerăbdătoare pentru rezultate precum la Craiova.

Avertismentul lui Ioan Andone pentru Adi Mutu

”M-a surprins pentru că făcuse un lot bun (n.r. la naţionala U21), avusese nişte partide bune la european. Nu îşi aşteaptă rândul şi, ca antrenor, trebuie să îţi aştepţi rândul, dar dacă vin nişte propuneri... Mutu e un tip inteligent, posibil să reuşească cu toate că e presiune mare acolo.

Cu familia Mititelu nu te joci, dintr-o dată renunţă la tine, dar are un lot bun. Ceea ce joacă e bine, dar dupa ce a schimbat 12 jucători are nevoie de timp pentru omogenizare. Craiova nu ştiu dacă ajunge în primele Şase, dar vor fi acolo, pe la jumătatea clasamentului”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutuioan andone 

viewscnt
Articole similare