Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, critic după debutul echipei naţionale în 2022: ”Dacă aduc şi femeia de serviciu să antreneze nu avem nicio şansă”

Ionel Ganea, critic după debutul echipei naţionale în 2022: ”Dacă aduc şi femeia de serviciu să antreneze nu avem nicio şansă”

Echipa națională

Comentarii

Ionel Ganea a vorbit de debutul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale a României.

Prima reprezentativă a intrat într-o nouă eră odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Edi Iordănescu.

La primul meci cu noul selecţioner, România a pierdut cu Grecia, scor 0-1. Partida cu caracter amical a avut loc pe stadionul ”Steaua” din Bucureşti.

Următorul meci pentru selecţionata pregătită de Edi Iordănescu va fi un alt amical, cu Israel, marţi, 29 martie.

Ionel Ganea a participat la marea inaugurare a noului stadion din Giuleşti. Acesta a evoluat în meciul de Old Boys dintre Rapid şi Poli Timişoara, încheiat cu victoria celor dintâi, scor 2-1.

Ionel Ganea, atac dur la adresa echipei naţionale: ”Dacă aduc şi femeia de serviciu să antreneze nu avem nicio şansă”

Prezent la evenimentul din Giuleşti, Ionel Ganea a fost chestionat cu privire la situaţia echipei naţionale.

”Ganezul” a avut un discurs foarte dur la momentul din prezent prin care trece prima reprezentativă a României. Fostul mare atacant al României nu are încredere că Edi Iordănescu va putea schimba ceva la echipa naţională.

Ionel Ganea consideră că, în momentul de faţă, România nu are un nucleu format din jucători pe care să se poată baza la orice acţiune a acesteia. Planul fostului internaţional este o reconstrucţie pe doi ani.

”Eu cred că şi dacă aduc femeia de serviciu să antreneze echipa naţională nu avem nicio şansă că după cum vedeţi, nici această schimbare nu a adus nimic nou sau ceva nou. 

Să pornească de la zero cu doi ani de reconstrucţie şi după aceea poţi să faci  Să începem de la zero. Cred că ar trebui să avem curajul acesta şi să facem o reconstrucţie.

Eu cred că nu s-a văzut nimic nou, chiar dacă Edi nu are nicio vină. 

Echipa naţională are nevoie de mai mulţi jucători şi de stabilitate. Vedeţi voi stabilitate în sensul că există vreun nucleu de opt jucători care să joace sau să folosim acelaşi sistem meci de meci? Nu”, a declarat Ionel Ganea, prezent la inaugurarea noului stadion din Giuleşti.

Afla mai multe despre: ionel ganeaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare