Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs a fost delegat la un meci uriaş din Champions League! Va conduce un retur de foc, în faţa a peste 50.000 de oameni

Istvan Kovacs a fost delegat la un meci uriaş din Champions League! Va conduce un retur de foc, în faţa a peste 50.000 de oameni
Comentarii

Brigada lui Istvan Kovacs va conduce meciul FC Barcelona - PSG, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Meci de gală pentru Istvan Kovacs în Liga Campionilor. El a fost desemnat la Barcelona - PSG

Continuă delegările de cinci stele pentru arbitrul român din Carei. Istvan Kovacs va fi pe Estadi Olímpic Lluís Companys, la returul de foc dintre Barcelona şi PSG, care porneşte de la 3-2 pentru spanioli, pentru calificarea în semifinala competiţiei. 

Istvan Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Rezervă va fi Horaţiu Feşnic, iar în Camera VAR se vor afla nemţii Marco Fritz şi Bastian Dankert.

  • 56.000 de locuri are Estadi Olímpic Lluís Companys

În tur, FC Barcelona s-a impus, scor 3-2. La Paris, catalanii au deschis scorul prin Raphinha, în minutul 37. Parizienii au avut un start incredibil de repriză secundă şi au preluat conducerea în numai trei minute, prin Dembele şi Vitinha a adus gazdele în avanta, până  în minutul 51. 

Barcelona a egalat unsprezece minute mai târziu, prin acelaşi Raphinha, iar Andreas Christensen, venit de pe bancă, a adus victoria cu o lovitură de cap în minutul 77. 

Meciul Borussia Dortmund - Atletico Madrid va fi condus de slovenul Slavko Vinčić. În tur, scorul a fost 2-1 pentru madrileni.

Afla mai multe despre: istvan kovacsistvan kovacs bacelona psgistvan kovacs champions league 

viewscnt
Articole similare