Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă magică! România a revenit de la 0-2 cu Ucraina şi s-a calificat la turneul final din Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, decisive

Performanţă magică! România a revenit de la 0-2 cu Ucraina şi s-a calificat la turneul final din Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, decisive

Tenis

Comentarii

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup, impunându-se în ultimul meci al întâlnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA).

Performanţă a tricolorelor în Billie Jean King Cup: România a revenit de la 0-2 cu Ucraina

După ce în prima zi a întâlniri scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, a doua zi a fost fără greşeală pentru tricolore, care au câştigat toate cele trei meciuri.

La dublu, Bogdan şi Cristian au învins cu 6-2, 7-6 perechea de dublu Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok.

Tot sâmbătă, Ana Bogdan a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3, şi Jaqueline Cristian a învins-o pe Lesia Tsurenko, 2-6, 6-4, 6-4.

În prima zi a întâlnirii, vineri, scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina: Ana Bogdan a fost învinsă de Lesia Ţurenko, scor 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5.

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, de la Sevilla.

Ucraina va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

12 echipe sunt calificate la turneul final din Billie Jean King Cup: România, Australia, Canada, Cehia, Marea Britanie, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Slovacia, Spania, Statele Unite.

Afla mai multe despre: billie jean king cupbillie jean king cup romania ucrainaana bogdanjaqueline cristian 

viewscnt
Articole similare