Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Joacă titular la Parma, tată, şi după avem încredere". Mihai Stoica a răbufnit după discursul manifest al lui Valentin Mihăilă. Ce îi reproşează | EXCLUSIV

"Joacă titular la Parma, tată, şi după avem încredere". Mihai Stoica a răbufnit după discursul manifest al lui Valentin Mihăilă. Ce îi reproşează | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România îşi continuă cursa spre turneul final de Campionat European din 2024. De nicăieri, rezerva Valentin Mihăilă a marcat două goluri în ultimele minute, suficiente pentru un egal in-extremis, iar reacţia sa de după meci a fost comentată şi de Mihai Stoica.

România a smuls un egal nesperat în duelul cu Elveţia. Condusă cu 2-0 la pauză, tricolorii au revenit incredibil pe finalul meciului.

Rezervele Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan şi-au adus decisiv aportul şi au întors soarta partidei. Mihăilă a marcat de două ori, de fiecare dată din pasele lui Moruţan.

Spre ghinionul său, jucătorul Parmei a ieşit accidentat şi va lipsi de la Campionatul European de tineret ce are loc la finalul acestei luni.

Mihai Stoica a răbufnit după discursul manifest al lui Valentin Mihăilă. Ce îi reproşează | EXCLUSIV

La finalul meciului, Mihăilă i-a îndemnat pe suporterii naţionalei să aibă încredere în actuala generaţie aflată sub comanda lui Edi Iordănescu,.

Discursul manifest al ”eroului” României cu Elveţia a fost analizat şi de analiştii Orange Sport, Mihai Stoica, respectiv Basarab Panduru.

Mihai Stoica a subliniat faptul că pentru a avea încredere în actuala generaţie de jucători de la prima reprezentativă, aceştia mai întâi trebuie să fie oameni de bază la echipele lor de club.

”E foarte complicat să ai încredere. Ca să ai încredere, trebuie să-ţi joace fotbaliştii pe undeva. Ăştia care pleacă în străinătate şi care tot cer cu obstinaţie să avem încredere, ar trebui să joace.

Bine, nu joci la Atalanta, că e greu, dar joacă la Parma, tată, titular meci de meci şi are lumea încredere în tine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Basarab Panduru a comentat şi el scurt afirmaţiile date de Valentin Mihăilă la flasch-interviul de după meci.

”Tot avem încredere, noi suntem unii dintre puţinii care mai avem încredere. De câţi ani avem încredere că se întâmplă ceva”, a adăugat şi Panduru.

În locul lui Valentin Mihăilă, Emil Săndoi l-a chemat în lotul României U21 pe David Miculescu pentru Euro 2023.

Mihăilă: ”Vreau să aveţi încredere în noi”

"Suntem o echipă mică cum spun toţi. Credeţi în noi! Dacă nu am fi noi, ar fi alţii. Vreau să aveţi încredere în noi, cei care reprezentăm o ţară. Nu mai criticaţi.

Am auzit critici când ne-am bucurat la golul anulat (n.r. al naţionalei din Kosovo). Vreţi să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?

Nu pot nega că am jucat prost în prima repriză (n.r. - cu Elveţia), nu neg, dar suntem România până la urmă. Trebuie să fiţi alături de noi din primul minut până în ultimul minut. Aveţi încredere în noi. Românii, în general, nu ştiu...”, afirma Mihăilă după meci.

Afla mai multe despre: echipa nationalavalentin mihailămihai stoicaromania 

viewscnt
Articole similare