Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali chiar a fost scouter la meciul Armenia - Letonia! L-a urmărit pentru a transfera căpitanul naţionalei: "Stai să-l văd eu, să văd de câte ori ajunge mingea la el"

Gigi Becali chiar a fost scouter la meciul Armenia - Letonia! L-a urmărit pentru a transfera căpitanul naţionalei: "Stai să-l văd eu, să văd de câte ori ajunge mingea la el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este pregătit să facă alte trei transferuri la FCSB, după ce l-a adus pe Alex Băluţă. Afaceristul s-a uitat special la Armenia - Letonia, din preliminariile EURO 2024, pentru a-l urmări pe căpitanul oaspeţilor.

Gigi Becali, patron şi mai nou scouter în preliminariile EURO 2024! S-a uitat la Armenia - Letonia pentru a face un transfer

FCSB va mai transfera un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant de careu. În aceste zile există negocieri cu mai multe cluburi din străinătate şi se studiază şi variante pentru fiecare post, iar Gigi Becali este implicat în tot procesul. 

Se pare că finanţatorul FCSB a primit referinţe despre fundaşul central leton Kristers Tobers. În vârstă de 22 de ani, apărătorul măsoară 1.89 m şi e pe picior de plecare de la Lechia Gdansk, din Polonia, club pentru care a jucat de 30 de ori în acest sezon. 

Kristers Tobers este titular în naţionala Letoniei, iar Gigi Becali a vrut să-l vadă înainte de a lua o decizie. Fundaşul central a fost introdus din primul minut în deplasarea de luni împotriva Armeniei, unde Letonia a pierdut cu 2-1. 

Kristers Tobers a fost folosit mijlocaş central, iar Gigi Becali n-a fost mulţumit, întrucât nu are capacitatea de asigura circulaţia balonului. 

"L-am văzut unul aseară, căpitanul de la Letonia. Stai să-l văd eu. L-am văzut şi nu-l vreau. 

El e fundaş central, dar a jucat mijlocaş. Dacă el joacă mijlocaş, trebuie ca în 10 minute să văd de câte ori ajunge mingea la el. Da, e bun, am văzut, dar dacă într-un sfert de oră a ajuns mingea la el de trei ori.... Nu-l vreau. A căzut. Erau trei, mai rămân doi fundaşi pe care să-i iau", a declarat Gigi Becali, a doua zi după Elveţia - România 2-2.  

Afla mai multe despre: gigi becali scoutergigi becali armenia letoniapreliminarii euro 2024transferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare