Experiențe împreună.
You are here:

Kira Hagi, reacţie superbă după ce Ianis a marcat o "dublă" în Europa League: "Nu pot să vă descriu cum e"

Kira Hagi, reacţie superbă după ce Ianis a marcat o "dublă" în Europa League: "Nu pot să vă descriu cum e"

Stranieri

Comentarii

Toată lumea este la picioarele lui Ianis Hagi după "dubla" reuşită în meciul dintre Rangers şi Braga (3-2), din UEFA Europa League. De la nebunia fanilor scoţieni până la lacrimile de mândrie şi fericire ale lui Gică Hagi, Ianis a impresionat multă lume după prestaţia dintr-o seară magică de joi.

Alături de Gică Hagi, pe Ibrox Park a fost prezentă şi Kira Hagi, sora "prinţului" de la Glasgow. La aproape 24 de ore după meciul fratelui ei, Kira a postat un mesaj emoţionant pe contul personal de Facebook. 

"Nu am avut vreodată dubiu că o sa fie cel mai cel. Însă nu pot să vă descriu cum e să fii pe stadion când începe să dea roade toată munca lui, toţi anii în care nu a avut vacanţă, tot chinul fizic şi psihic, toată determinarea lui şi toată obsesia pentru un obiect plin cu aer...", a fost mesajul publicat de Kira Hagi, la care a ataşat poze cu Ianis din meciul cu Braga, dar şi o poză cu el în copilărie, în tricoul lui Galatasaray.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe