Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp este aproape să mai aducă un fundaş la Liverpool! Transfer neaşteptat pe Anfield: ”E ca o stâncă!”

Klopp este aproape să mai aducă un fundaş la Liverpool! Transfer neaşteptat pe Anfield: ”E ca o stâncă!”

Liverpool

Comentarii

Pape Abou Cisse este aproape de un transfer de la Olympiakos la Liverpool.

Presa internaţională anunţă că Liverpool este foarte aproape de un acord cu grecii de la Olympiakos pentru transferul, din iarnă, al fotbalistului Pape Abou Cisse.

Klopp aduce un nou fundaş la FC Liverpool

Senegalezul în vârstă de 26 de ani ar putea ajunge pe Anfield Road pentru doar 10 milioane de euro. Fotbalistul a mai jucat în cariera sa la AS Pikine, AC Ajaccio şi Saint Etienne, este internaţional senegalez şi măsoară 1.97m: ”Este o adevărată stâncă. Aproape imposibil de depăşit în duelurile unu contra unu” scrie presa internaţională despre Pape Abou Cisse.

Patru selecţii a adunat Cisse în naţionala ţării sale, pentru care a debutat în 2018. La Olympiacos, senegalezul are 105 meciuri şi 12 goluri marcate. El a jucat în stagiunea trecută, sub formă de împrumut, la Saint Etienne şi a făcut-o foarte bine.

Jurgen Klopp are la dispoziţie în acest sezon patru fundaşi centrali pe care se poate baza oricând: Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Joe Gomez şi Joel Matip. Tot pe filiera Olympiakos, Liverpool l-a adus şi pe fundaşul stânga, Kostas Tsimikas. 

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolpape abou cisse 

viewscnt
Articole similare