Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a făcut "cioban" pe Drăguşin, iar acum şi-a recunoscut greşeala: "Eram foarte revoltat, dar e un jucător rudimentar" | EXCLUSIV

L-a făcut "cioban" pe Drăguşin, iar acum şi-a recunoscut greşeala: "Eram foarte revoltat, dar e un jucător rudimentar" | EXCLUSIV
Comentarii

La finalul anului trecut, Florin Răducioiu a surprins cu reacţia sa în privinţa lui Radu Drăguşin.

Desemnat cel mai bun fotbalist român al anului trecut, în ancheta Gazetei Sporturilor, Radu Drăguşin a fost ironizat de fostul mare atacant.

"De unde şi până unde l-aţi premiat pe Radu Drăguşin jucătorul anului? Se premiază ciobănia? Dă două pase, în dreapta şi în stânga, şi două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esenţa fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic" , a declarat Florin Răducioiu, pentru gsp.ro.

Prezent în studioul Orange Sport, Florin Răducioiu a oferit o nouă reacţie în urma declaraţiilor date la finalul anului trecut.

"E un jucător tânăr, care mai are multe de învăţat din punct de vedere tehnic, dar care a învăţat foarte bine de la Juventus cum trebuie să se poziţioneze în anumite momente, a învăţat să anticipeze foarte bine, este foarte puternic în duelurile aeriene.

Este un jucător rudimentar din punct de vedere tehnic, dar este un profesionist desăvârşit, are această dorinţă de a se autodepăşi. Pentru noi, acest transfer este ca un diamant care trebuie în continuare şlefuit, e clar.

E un jucător tânăr, care mai are de crescut. Poate am exagerat când am folosit acel cuvânt, <<ciobănie>>, mi-a venit în minte, pentru că Drăguşin este rudimentar. Şi De Ligt devenise cel mai bun jucător din Olanda, dar acest băiat câştigase atunci Cupa Olandei, campionatul, a jucat într-o echipă mare ca Ajax, care a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

O spun pentru ultima dată, terminăm cu această polemică, nu e posibil să-i dăm titlul de cel mai bun jucător al României unui apărător. Pe mine nu m-a impresionat, eu nu pot să-l uit pe Alibec, dar recunosc, am exagerat cu acest cuvânt <<ciobănie>>, dar eram foarte revoltat, nu putem premia un jucător care nu a transmis nimic, esenţa fotbalului este la cel care dă gol, cel care mă ridică de pe scaun" , a spus Florin Răducioiu.

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în Premier League, cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford, împotriva lui Manchester United şi încheiat la egalitate, 2-2, la jumătatea acestei luni, în cadrul etapei a 21-a.

Internaţionalul român s-a transferat la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Afla mai multe despre: raducioiudragusintottenham 

viewscnt
Articole similare