Experiențe împreună.
You are here:

Lovitura dată de bieloruşi! Zece ţări s-au înghesuit să cumpere drepturile TV ale singurului campionat în care se mai joacă fotbal în Europa

Lovitura dată de bieloruşi! Zece ţări s-au înghesuit să cumpere drepturile TV ale singurului campionat în care se mai joacă fotbal în Europa

Fotbal

Comentarii

Federaţia de fotbal din Belarus a încheiat un neaşteptat contract de cedare a drepturilor de televizare a meciurilor din prima ligă, în urma deciziei ca întrecerea internă să continue, în ciuda pandemiei de coronavirus, informează guardian.co.uk.

Societăţi din zece ţări, între care Rusia, India şi Israel, au cumpărat drepturile TV ale campionatului în care cele mai cunosocute echipe sunt Dinamo Minsk şi Bate Borisov.

"Este o situaţie fără precedent", a declarat Alexander Aleinik, un purtător de cuvânt al federaţiei.

Din prima ligă a Belarusului, singura din Europa care se desfăşoară în contextul pandemiei de coronavirus, s-au scurs două etape.

Preşedintele Aleksandr Lukaşenko a jucat, sâmbătă, un meci de hochei pe gheaţă, la Minsk, el spunând că acest sport este “un remediu antivirus”.

“Aici nu sunt virusuri. Aceasta este un frigider. Hocheiul pe gheaţă este un remediu antivirus”, a afirmat preşedintele, potrivit The Guardian şi Sport Mediaset. 

“Coronavirusul este doar o nouă psihoză, de care vor profita unii oameni şi care le va face rău altora. Lumea civilizată înnebuneşte. Este o stupiditate totală să închizi graniţele. Panica poate fi mai dăunătoare decât virusul în sine”, spunea Aleksandr Lukaşenko săptămâna trecută.

Belarus se numără printre puţinele ţări care nu au impus restricţii pentru prevenirea propagării coronavirusului. Până acum, s-au înregistrat în această ţară 94 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2.

În Belarus, meciurile de fotbal şi de hochei pe gheaţă se dispută în continuare cu public. Unii fani aleg să poarte măşti.

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...