Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de graţie dată de Becali rivalelor din Liga I. Transferul BOMBĂ făcut de FCSB a declanşat un scandal uriaş

Lovitură de graţie dată de Becali rivalelor din Liga I. Transferul BOMBĂ făcut de FCSB a declanşat un scandal uriaş

FCSB

Comentarii

FCSB are trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I, iar Gigi Becali a reuşit să-şi ajute jucătorii şi staff-ul tehnic cu una dintre cele mai inspirate mutări din ultimele sezoane.

Gaz Metan Mediaş a avut parte de un start de sezon excelent, iar echipa pregătită de Edward Iordănescu a reuşit chiar să urce pe primul loc în clasamentul Ligii I. Însă lucrurile s-au schimbat dramatic pentru medieşeni, care acum au 9 goluri primite în ultimele trei meciuri oficiale disputate.

Mai întâi, Gaz Metan a pierdut partidele cu FC Viitorul, scor 1-4, şi cu Universitatea Craiova, scor 2-3, în Liga I, apoi, la jumătatea acestei săptămâni, medieşeni au fost eliminaţi din Cupa României de Foresta Suceava, după înfrângerea cu scorul de 1-2.

Becali, lovitură de graţie. FCSB, pas important către podiumul Ligii I

Rezultatele proaste din ultima perioadă înregistrate de Gaz Metan vin şi în urma discuţiilor aprinse pe care oficialii clubului le poartă. După eliminarea din Cupa României, Edward Iordănescu a declarat că îşi va da demisia de la gruparea medieşeană, iar fanatik.ro pune totul pe seama neînţelegerilor apărute cu preşedintele Ioan Mărginean.

Iar totul a pornit de la transferul lui Vali Creţu la FCSB. Antrenorul celor de la Gaz Metan a fost de acord cu transferul fundaşului dreapta la vicecampioana României şi chiar a negociat cu Gigi Becali, astfel încât clubul şi jucătorul să se bucure de cele mai bune condiţii financiare.

Cei doi au căzut de acord care Vali Creţu să meargă la FCSB, iar în schimbul său medieşenii să-l primească pe Claudiu Belu, dar şi suma de 300 de mii de euro. Până la urmă, Becali l-a luat pe fundaşul dreapta de la Gaz Metan cu 125 de mii de euro, graţie unei clauze apărute brusc în contractul jucătorului cu Gaz Metan.

Fără să fie anunţat de această clauză pe care Creţu o avea în contractul cu medieşenii, Edward Iordănescu, nemulţumit de colaborarea cu preşedintele Mărginean, a ajuns la concluzia că este mai bine să-şi dea demisia de la Gaz Metan.

”Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsbilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele” , a spus Edward Iordănescu după meciul cu Foresta.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare