Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de imagine încercată de CFR Cluj! Super antrenorul care a spus NU: "Am o clauză uriaşă de reziliere!"

Lovitură de imagine încercată de CFR Cluj! Super antrenorul care a spus NU: "Am o clauză uriaşă de reziliere!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e în căutare de antrenor după ce Edi Iordănescu a dus echipa către al patrulea titlu de campioană din ultimii patru ani, dar nu va continua în Gruia. Una dintre variantele la care s-au gândit şefii de la Cluj este Daniel Isăilă (48 de ani), tehnicianul lui Baniyas, dar acesta spune că nu se pune problema să ajungă la CFR.

Lovitură de imagine încercată de CFR Cluj! Antrenorul a refuzat campioana: "Am o clauză uriaşă de reziliere!"

Edi Iordănescu va pleca de la CFR Cluj când îi va expira actuala înţelegere, iar şefii campioanei României caută deja o variantă cu care să-l înlocuiască. A fost dorit Leo Grozavu, dar antrenorul şi-a prelungit contractul cu Sepsi şi varianta a picat, Gâlcă e şi el o variantă, de asemenea Marius Şumudică, iar ultimul nume apărut pe lista CFR-ului e cel al lui Daniel Isăilă.

"Isă" ar fi o adevărată lovitură de imagine petnru CFR Cluj, însă acesta a dezvăluit pentru Telekom Sport că nu se pune problema ca el să ajungă la CFR Cluj, deoarece abia şi-a prelungit contractul cu Baniyas, echipa sa din Emiratele Arabe Unite, şi are o clauză uriaşă de reziliere, pe care nu şi-ar putea permite s-o plătească niciun club din România.

Isăilă a făcut performnaţă în fotbalul din Golf, unde a ieşit vicecampion cu Baniyas, a fost selecţionerul naţionalei de tineret şi a câştigat trofee în fotbalul românesc cu Astra, dar a dus gruparea giurgiuveană şi în grupele Europa League, iar de aceea ar fi o adevărată lovituă de imagine angajarea sa la CFR Cluj: "Toată lumea ştie că am prelungit contractul, am o clauză foarte mare de reziliere, nu cred că-şi poate permite un club din România să plătească acea clauză în momentul de faţă. Aşa că nu putem discuta de o revenire a mea prea curând în fotbalul românesc!", a spus Daniel Isăilă, pentru Telekom Sport.

Fostul selecţioner de la naţionala U21 a României a vorbit şi despre nivelul fotbalului românesc, despre echipa naţională şi despre continuitatea de la reprezentativa de tineret: "Nivelul e din ce în ce mai jos, asta se vede şi în rezultatele echipei naţionale. M-am bucurat foarte mult că am avut continuitate la U21. Din păcate ne-am făcut cu toţii iluzii, speranţe, ne-am bucurat mai mult decât e cazul şi am spus o încă din momentul în care eram selecţioner la echipa de tineret. Ca obiectivul principal trebuie să fie crearea unui grup şi a unei echipe pentru prima reprezentativă. Ăla trebuie să fie scopul final, rezultatele sunt mai puţin importante la nivel de tineret, la nivel de juniori", a mai spus Isăilă.

Daniel Isăilă are în CV-ul de profesionist echipele FC Săcele, FC Braşov, Sportul, FCM Târgu Mureş, Astra, România U21, Al Hazm şi Baniyas.

Afla mai multe despre: daniel isailaantrenorcfr clujofertaclauza de reziliere 

viewscnt
Articole similare