Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Academica Clinceni! Anamaria Prodan se retrage de la echipă. Haos la clubul ilfovean

Lovitură grea pentru Academica Clinceni! Anamaria Prodan se retrage de la echipă. Haos la clubul ilfovean
Comentarii

La nici o lună de când decidea să se implice la Academica Clinceni, Anamaria Prodan a ales să se retragă de la echipă.

În jurul datei de 11 decembrie, Academica Clinceni primea o şansă nesperată. Anamaria Prodan avea să se implice la club şi să aducă alături de ea mai mulţi investitori.

Fiica sa, Rebecca Dumitrescu Prodan, prelua o funcţie în cadrul conducerii formaţiei ilfovene, pe acelaşi model ca la Hermannstadt.

Întrucât este agent, Anamaria Prodan nu poate ocupa o funcţie de conducere la vreun club, întrucât ar fi un conflict de interese, astfel că fiica sa îi ţinea locul.

După ce părea că Academica Clinceni avea o şansă de a se salva totuşi de la retrogradare, mai ales în urma rezultatelor pozitive reuşite după venirea lui Falub, echipa a primit o veste neplăcută.

Lovitură grea pentru Academica Clinceni

Conform fanatik.ro, Anamaria Prodan ar fi luat decizia de a se retrage de la echipă, la nici o lună de când îşi manifestase interesul de a se implica la club.

O multitudine de jucători îşi reziliaseră contractele cu clubul, iar în locul lor erau aşteptaţi înlocuitori, pe care impresara ar fi trebuit să îi aducă.

Totuşi, la doar câteva zile în urma plecărilor în masă de la Clinceni, care au betonat alte echipe din Liga 1, jucătorii rămaşi au aflat că echipa nu va mai avea parte de susţinerea financiară promisă.

Astfel, mai toţi jucătorii de la prima echipă a Academicii plănuiesc să părăsească formaţia, iar juniorii vor fi titularizaţi pentru restul etapelor sămase.

Conform sursei citate, Anamria Prodan a decis să se retragă deoarece investitorul care trebuia să îi vină alături, Filip Dobrescu, a dispărut din peisaj.

Şi directorul sportiv proaspăt venit, Augustin Călin, şi-ar fi dat demisia, iar şi viitorul lui Adrian Falub şi Sabin Ilie la club este pus sub semnul întrebării.

La momentul actual, Academica Clinceni ocupă ultima poziţie din Liga 1, cu 11 puncte din 21 de etape, unul în urma lui Dinamo şi la opt de FC U Craiova, ocupanta primului loc ce duce la barajul de promovare/retrogradare.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare