Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Becali. Se face transferul! Mutare ŞOC de ultimă oră confirmată la FCSB

Lovitură în plin pentru Becali. Se face transferul! Mutare ŞOC de ultimă oră confirmată la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început căutările pentru transferurile pe care urmează să le facă în pauza de iarnă, însă FCSB ar putea rămâne şi făr unul dintre cei mai buni jucători din lot.

Patronul roş-albaştrilor a demarat deja negocierile pentru transferul lui Adrian Petre, însă, conform prosport.ro, oficialii lui Esbjerg nu vor să audă de oferta de 1,5 milioane a lui Gigi Becali, astfel că Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan Mediaş, ar putea evolua în tricoul vicecampioanei României din pauza de iarnă.

Pe lângă schimbările masive care se anunţă în linia ofensivă, FCSB ar putea rămâne fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Bogdan Planic s-a impus rapid la gruparea roş-albastră, iar acum este titular incontestabil în echipa de start a lui Bogdan Argeş Vintilă, în fiecare meci. Vestea proastă pentru suporterii vicecampioanei României este că fundaşul sârb îşi va încheia contractul cu FCSB, în vara anului următor, când jucătorul ar putea pleca liber de contract.

FCSB, pierdere uriaşă. Becali speră să dea lovitura în ultimul moment

Singura şansă a lui Gigi Becali de a mai încasa bani în schimbul lui Planic este ca fundaşul să se transfere în pauza de iarnă. Iar şansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mari. Sârbul este unul dintre cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar echipe precum Steaua Roşie Belgrad, care evoluează în grupele Ligii Campionilor, sau Eintracht Frankfurt se interesează de achiziţia lui Bogdan Planic.

Pe lângă cele două cluburi, un alt nume uriaş din fotbalul european vrea să-l transfere pe Planic. Încă de săptămâna trecută, a apărut informaţia că Fenerbahce este interesată de fundaşul sârb, iar acum presa din Turcia scrie că oficialii clubului au demarat negocierile pentru achiziţia lui Planic. Membrii staff-ului echipei sunt nemulţumiţi de evoluţiile fundaşilor din lot, printre care şi Adil Rami, campion mondial cu Franţa în 2018, astfel că aducerea apărătorului de la FCSB ar putea schimba situaţia echipei. În acest sezon, Fenerbahce a reuşit să păstreze poarta intactă doar de două ori în cele 12 meciuri disputate.

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare