Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Mirel Rădoi chiar înaintea celui mai important meci. Starul din naţionala României care ratează barajul cu Islanda

Lovitură în plin pentru Mirel Rădoi chiar înaintea celui mai important meci. Starul din naţionala României care ratează barajul cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

România a obţinut patru puncte în meciurile din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi cu Austria, iar acum tricolorii lui Mirel Rădoi se pregătesc pentru barajul de calificare la Campionatul European, cu Islanda.

Remiză cu Irlanda de Nord, pe propriul teren, şi victorie în deplasarea din Austria. Acestea au fost primele două rezultate înregistrate de Mirel Rădoi pe banca primei reprezentantive. Din lotul convocat pentru meciurile care au avut loc în această lună în Liga Naţiunilor a lipsit Alexandru Mitriţă.

De altfel, selecţionerul României a dezvăluit că fotbalistul lui New York City ar putea rata chiar şi meciul din play-off-ul pentru calificarea la Euro, cu Islanda.

"Islandezii au avut doi jucători care nu au putut ajunge la lot, unul din China şi unul din Qatar. A fost şi cazul nostru cu Alexandru Mitriţă. Era obligat să stea 14 zile în carantină fiindcă venea din Statele Unite ale Americii.

Nu putem să îl chemăm pe Mitriţă acum în Islanda, pentru că dacă va veni din Statele Unite ale Americi direct în Islanda va intra în izolare. Autorităţile ne-au spus clar asta. Va fi considerat contact dintr-o ţară cu foarte multe cazuri şi va fi izolat. Timpul e foarte scurt şi e nevoie de 2-3 zile doar sa ii acoperi fusul orar" , a declarat Mirel Rădoi la Pro X.

Partida pe care tricolorii o au programată în semifinalele play-off-ului, în Islanda, va avea loc pe 8 octombrie 2020. În cazul unui succes, naţionala pregătită de Mirel Rădoi va întâlni învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie 2020, pentru a obţine calificarea la Europeanul de anul următor.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare