Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură la Dinamo. Un investitor ar dori să se retragă: "Am auzit la nivel de zvon faptul că nu ar dori să mai finanţeze". Prima reacţie a conducerii

Lovitură la Dinamo. Un investitor ar dori să se retragă: "Am auzit la nivel de zvon faptul că nu ar dori să mai finanţeze". Prima reacţie a conducerii

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a dezvăluit că a auzit, la nivel de zvon, că afaceristul Claudiu Florică, unul dintre investitori, ar dori să se retragă.

Dinamo, lovită la începutul Superligii? Afaceristul care ar urma să-şi retragă finanţarea 

În acest moment, Red&White 2022 Management este acţionar majoritar al clubului, iar reprezentanţii acţionariatului sunt Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu. 

În firmă au fost cooptate pe parcurs firmele Team Sport Management SRL (10%) şi Synotech Global Services Romania SRL (5%), succesoarea firmei administrate de afaceristul Claudiu Florică.

Într-o conferinţă de presă, Vlad Iacob a recunoscut că există o diferenţă de viziune cu acţionariatul şi a confirmat investiţia lui Claudiu Florică în clubul din "Ştefan cel Mare". 

"Claudiu Florică n-a existat direct în viaţa clubului Dinamo. Din câte ştiu e unul dintre acţionarii Red&White", a afirmat Vlad Iacob. 

Apoi, un reporter aflat la conferinţa de presă i-a amintit că afaceristul a acceptat să-şi mute investiţiile către Dinamo cu condiţia ca fiul său, Luca Florică, să fie luat în calcule de Ovidiu Burcă, pentru a prinde minute în echipa "câinilor". 

Fundaşul nu şi-a găsit loc la Dinamo, ceea ce l-ar fi supărat pe Claudiu Florică, iar reacţia lui Vlad Iacob a venit imediat. 

Vlad Iacob: "Am auzit la nivel de zvon că domnul Florică nu ar dori să mai finanţeze"

"Eu nu discut cu domnul Florică în investiţia sa în Red&White, nu am purtat asemenea discuţii. E o întrebare pentru domnii Red&White dacă domnul Florică mai finanţează sau nu. 

Am auzit şi eu la nivel de zvon faptul că domnul Florică nu ar dori să mai finanţeze. Repet, am auzit la nivel de zvon", a spus administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob. 

Dinamo Bucureşti încă aşteaptă alţi investitori, care ar urma să semneze toate documentele în momentul în care planul de reorganizare va fi aprobat. 

Ovidiu Burcă a recunoscut că situaţia din club îl apasă

Dinamo Bucureşti a început campionatul cu două înfrângeri, 0-2 cu Universitatea Craiova, şi 1-2 cu FCSB. 

În urmă cu câteva săptămâni, antrenorul Ovidiu Burcă a recunoscut că nu se simte confortabil în privinţa disputei conducătorilor. 

"A fost o perioadă când m-a afectat. Mă afectează în continuare toată această tevatură care există în interiorul clubului. N-aş vrea să vorbesc despre lucrul ăsta, dar mă afectează. Am încercat să fiu eu liantul între tot ceea ce înseamnă conducerea clubului, administratori, acţionari, dar din păcate nu am reuşit", spunea principalul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: claudiu florica dinamoactionari dinamovlad iacobdisputa conducere dinamo 

viewscnt
Articole similare