Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maghiarii s-au dat în spectacol şi la vestiare. Ce au putut face: "FRF a informat UEFA". Noi informaţii după Ungaria - România 1-2

Maghiarii s-au dat în spectacol şi la vestiare. Ce au putut face: "FRF a informat UEFA". Noi informaţii după Ungaria - România 1-2

Echipa națională

Comentarii

Continuă acuzaţiile dinspre România, după meciul de la Campionatul European U21 din Ungaria şi Slovenia dintre naţionala antrenată de Adrian Mutu şi Ungaria U21. Scandalul s-ar fi mutat şi în zona vestiarelor, după ce căpitanul Marius Marin a publicat un mesaj în care s-a arătat revoltat.

Naţionala României U21 a câştigat meciul cu naţionala similară a Ungariei de la EURO U21, dar meciul a generat multe controverse. Tricolorii au fost iritaţi atât de arbitrajul slab, cât şi de adversari, după ce "doi fotbalişti de la formaţia adversă au avut un comportament inadecvat", a transmis FRF, pentru Sport.ro, referitor la meciul de la turneul final. 

La ultimul meci din grupă, România U21 va sta cu ochii şi pe meciul dintre Ungaria U21 şi Ţările de Jos U21, pentru a afla dacă se califică din grupă. Cum se califică România U21. Calculele sunt aici.

Continuă scandalul rasist după Ungaria - România 1-2, de la EURO U21. Ce s-ar fi petrecut la vestiare

Duelul dintre români şi maghiari a depăşit limitele din teren. Imediat după finalul meciului, mijlocaşul român Marius Marin le-a dat o "palmă" adversarilor şi a scris pe reţelele de socializare: "Ţiganii ăştia, aşa cum ne strigaţi voi în teren, v-au bătut. 2-1! Hai Romania!". 

Căpitanul a indicat incidentele rasiste, iar acum noi informaţii au ieşit la suprafaţă. Sursa citată a anunţat că Federaţia Română de Fotbal s-a ocupat de acest subiect şi a aflat mai multe. 

Se pare că fotbaliştii români i-au informat pe cei din staff-ul tehnic despre comportamentul inadecvat la care au fost supuşi atât pe teren, cât şi în zona vestiarelor, după finalul celor 90 de minute, după ce naţionala lui Adi Mutu a câştigat pe final. 

FRF a luat legătura deja cu UEFA şi se aşteaptă o rezolvare a cazului. 

"La finalul partidei Ungaria U21 - România U21, membrii staff-ului naţionalei României au aflat de la jucători că doi fotbalişti de la formaţia adversă au avut un comportament inadecvat în timpul meciului. Un incident similar s-a petrecut şi după fluierul de final, în zona vestiarelor. Duminică, federaţia a informat UEFA despre aceste evenimente", a transmis FRF pentru sursa menţionată. 

România U21, la EURO

Ultima etapă a grupei A, din care fac parte tricolorii mici, programează, la 30 martie, de la ora 19.00, meciurile Germania – România şi Ţările de Jos – Ungaria. 

Germania e pe primul loc, cu patru puncte, România e pe locul secund, cu patru puncte, Ţările de Jos sunt pe trei cu două puncte, iar Ungaria ocupă ultima poziţie, fără niciun punct acumulat. 

Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, a vorbit pentru Telekom Sport despre incidentele din meciul Ungaria - România 1-2, de la EURO U21.

Afla mai multe despre: romania u21scandal rasistfrfromania u21 ungaria u21rasismmarius marin romania ungariaromania euro u21frf 

viewscnt
Articole similare