Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul căpitanului Săpunaru după prima înfrângere a sezonului: ”Merg la război cu jucătorii din echipă”. Ce spune despre eliminarea lui Belu-Iordache

Mesajul căpitanului Săpunaru după prima înfrângere a sezonului: ”Merg la război cu jucătorii din echipă”. Ce spune despre eliminarea lui Belu-Iordache

Rapid

Comentarii

Rapid a încasat primele goluri din noul sezon şi a pierdut primul meci, după 1-2 cu Craiova.

Rapid a pierdut confruntarea cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Giuleştenii au condus o bună parte din meci, însă eliminarea lui Belu-Iordache a lăsat dezgoliţi, iar oltenii au reuşit să întoarcă scorul. Markovic şi Koljic au fost eroii Craiovei, spre nemulţumirea fanilor rapidşti.

Formaţia condusă de MIţă Iosif s-a luptat să păstreze avantajul, în special portarul Moldovan, însă oltenii au forţat destul şi au obţinut victoria. Deşi nu a câştigat meciul, Cristi Săpunaru a fost mulţumit de coechipierii săi şi uşor nemulţumit de arbitrul partidei, pe care îl acuză pentru aliminarea lui Belu.

Mesajul căpitanului Săpunaru după prima înfrângere a sezonului

”Cred că s-a rupt echilibrul la eliminarea lui Belu, au câştigat meritat, am încercat să luptăm. dar am pierdut. Nu e dureros, până la urmă trebuia să pierdem un meci, dar nu aşa. Singura mea nedumerire este dacă la primul fault al lui Belu a fost galben. În rest nu am ce să reproşez.

Rapid o sa îşi revină după acest meci, un meci nu strică atmosfera de la Rapid. Trebuie să ţinem capul sus, e începutul campionatului, e etapa a şaptea, mai sunt de jucat 23 de etape şi vedem după ce se întâmplă. Eu sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am în echipă şi merg cu ei la război, n-am niciun fel de problemă.

Fanii or să viseze tot timpul, pentru că iubesc echipa asta ca pe familia lor. Aţi văzut, au strigat şi în timpul meciului şi după, sunt alături de noi şi cred că împreună formăm o familie care se numeşte Rapid”, a declarat Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: rapidrapid craiovacristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare