Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, anunţ important pentru Constantin Budescu după ce a semnat cu FCSB

Mirel Rădoi, anunţ important pentru Constantin Budescu după ce a semnat cu FCSB
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a anunţat că mijlocaşul FCSB-ului, Constantin Budescu, ar putea reveni în echipa naţională. Fotbalistul s-a transferat înapoi în Liga 1 după aventura din Arabia Saudită.

Mirel Rădoi, anunţ despre Constantin Budescu

Înaintea meciului cu Macedonia de Nord din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Mirel Rădoi a vorbit despre ultima pierdere suferită, cea a lui Ianis Hagi, care a fost depistat pozitiv la Covid-19. 

De asemenea, a susţinut că Budescu e aşteptat înapoi în prima reprezentativă, dar a pus câteva condiţii. Fotbalistul are 15 meciuri şi cinci goluri în tricoul naţionalei României. 

"Nu doar Budescu, ci toţi care se află pe listă. Când au minute şi joacă pot fi convocaţi la naţională. Dacă va juca şi o va face bine, va fi prezent la naţională. 

Partida de mâine va fi mai grea decât cea din tur, au schimbat antrenorul, sistemul şi sunt mult mai agresivi pe tranziţia ofensivă. În momentul posesiei, naţionala Macedoniei de Nord e foarte bună. Elmas, Bardi sunt buni, dar fiecare jucător se pune în slujba echipei, cu noul antrenor şi face naţionala lor mult mai agresivă", a declarat selecţionerul echipei naţionalei. 

Marţi, FCSB a anunţat, oficial, transferul lui Constantin Budescu. "Magicianul" de la mijlocul terenului a mai jucat la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri bifate în tricoul vicecampioanei. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiconstantin budescufcsb 

viewscnt
Articole similare