Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi s-a trezit aseară cu un SMS de la Gigi Becali: ”Eu i-am dat mesaj!” Ce i-a scris patronul FCSB

Mirel Rădoi s-a trezit aseară cu un SMS de la Gigi Becali: ”Eu i-am dat mesaj!” Ce i-a scris patronul FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi s-a trezit cu un SMS de la Gigi Becali, imediat după conferinţa de presă pe care a susţinut-o după victoria cu 2-0, cu Liechtenstein, în care şi-a anunţat oficial plecarea.

Relaţiile dintre Mirel Rădoi şi Gigi Becali s-au îmbunătăţi considerabil, după o perioadă în care între cei doi au existat tensiuni.

Acum, cei doi îşi vorbesc din nou şi Mirel Rădoi s-a trezit după meciul cu Liechtenstein cu un SMS de la Gigi Becali.

Mirel Rădoi a primit un SMS de la Gigi Becali: ”Este băiat cu demnitate”

FCSB a rămas fără antrenor, după ce Edi Iordănescu a fost forţat să-şi dea demisia. Între timp, Mirel Rădoi a devenit liber de contract, după ce nu şi-a mai prelungit înţelegerea cu FRF.

Gigi Becali este de părere că finul său ar fi trebuit să plece mai demult de la echipa naţională, deoarece nu era un mediu pozitiv pentru el.

Patronul FCSB a dezvăluit că i-a trimis aseară un SMS lui Mirel Rădoi, chiar după ce acesta a susţinut conferinţa de presă de după meciul cu Liechtenstein, în care a anunţat oficial că pleacă de la echipa naţională:

”Eu i-am dat mesaj, a plecat şi gata. Bravo lui! Chiar i-am zis, i-am dat mesaj: ”Bravo, trebuia să o faci mai demult”, aşa i-am zis. A încercat şi el. Mirel este băiat cu demnitate, normal că nu putea să mai stea. Şi-a asumat răspunderea, ce mai vrei?”, a dezvăluit Gigi Becali.

Mirel Rădoi şi Gigi Becali îşi vorbesc din nou, dar exclud o nouă colaborare

Gigi Becali este în căutarea unui antrenor după ce Edi Iordănescu a cedat şi şi-a prezentat demisia. O variantă ar fi putut fi Mirel Rădoi, pentru care FCSB a fost prima sa aventură ca antrenor la seniori, în 2015.

Însă, după acel mandat, care s-a încheiat cu demisia lui Mirel Rădoi, antrenorul a avut o bună perioadă în care n-a mai vorbit cu naşul său, Gigi Becali.

Acum, cei doi se află din nou în relaţii foarte bune, dar exclud o altă colaborare. Gigi Becali spune că nu-şi doreşte să ajungă la un nou conflict cu finul său:

”Nu vreau să mă mai cert cu finul. M-am certat cu finul, ne-am împăcat, nu mă mai cert cu el, nici cu finii mei, nici cu naşii mei. Nici cu Hagi, m-am certat, eu am fost vinovat, gata, nu mă mai cert”, a mai spus Gigi Becali.

De altfel, nici Mirel Rădoi n-ar fi încântat de o altă colaborare cu Gigi Becali, mai ales că patronul FCSB obişnuieşte să se bage peste deciziile antrenorului:

”(Dacă s-ar duce la FCSB) Din punctul meu de vedere, în momentul de faţă nu! Nu sunt tipul care să spun niciodată, nu ştiu ce se întâmplă peste o săptămână, dar în momentul de faţă nu

Am mai fost o dată, m-am certat cu naşul (n.r. Gigi Becali), ne-am împăcat, mă duc a doua oară sa mă cert iar?”, a spus Mirel Rădoi în conferinţa de presă susţinută după meciul cu Liechtenstein.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare