Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, ambiţios după egalul de la Skopje: ”Pot să ne văd doar pe locul doi, dar cu un rezultat pozitiv în Germania, pe primul”

Mirel Rădoi, ambiţios după egalul de la Skopje: ”Pot să ne văd doar pe locul doi, dar cu un rezultat pozitiv în Germania, pe primul”
Comentarii

Mirel Rădoi a susţinut o conferinţă de presă în urma egalului cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în care a vorbit despre ambiţiile echipei naţionale pentru meciurile ce urmează.

România a reuşit doar o remiză în faţa Macedoniei de Nord, scor 0-0. ”Tricolorii” au fost dominaţi de gazde, însă au ţinut de un egal, pe gazonul distrus de la Skopje. Niţă a fost din nou omul meciului, apărând mai multe ocazii mari ale macedonenilor şi ţinând naţionala în joc.

În urma partidei, Mirel Rădoi a vorbit despre speranţele României pentru următoarele meciuri. Cu patru runde rămase, grupa se apropie de sfârşit, iar selecţionerul a dezvăluit că vede naţionala măcar pe locul doi, dacă nu chiar pe primul, în cazul în care ”tricolorii” reuşesc o victorie surprinzătoare în Germania.

Mirel Rădoi, vise ambiţioase după egalul de la Skopje

De când a apărut acest virus, nu a fost nicio acţiune fără jucători depistaţi cu Covid sau accidentaţi. Apar aceste probleme şi trebuie să ai o reacţie în cel mai scurt timp. E clar că nu aş putea să ne văd decât pe locul doi, dar cu un rezultat pozitiv în Germania, pe primu loc.

Lupta rămâne deschisă cu Armenia şi Macedonia, era mai bine să câştigăm aici, scoteam Macedonia din lupta pentru locul doi, la partida de acasă cu Armenia trebuie să câştigăm”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: echipa naţionalămacedonia de nord româniamirel rădoi 

viewscnt
Articole similare