Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a explicat de ce egalul cu Nordsjaelland este bun pentru FCSB. ”Astea contează” | EXCLUSIV

MM Stoica a explicat de ce egalul cu Nordsjaelland este bun pentru FCSB. ”Astea contează” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate meciul cu Nordsjaelland, scor 0-0, în manşa tur din Conference League.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, MM Stoica s-a declarat mulţumit de remiza obţinută de vicecampioana României în compania formaţiei daneze. În opinia lui Stoica, FCSB va avea câteva atuuri importante pentru partida retur, precum lipsa celor doi fundaşi centrali de bază din echipa adversă, dar şi faptul că roş-albaştrii nu vor juca în week-end, spre deosebire de danezi.

MM Stoica recunoaşte valoarea lui Nordsjaelland. ”Sunt o echipă net superioară nouă”

(n.r. Sunteţi mulţumit?) Da, rezultatul e bun, pentru că distanţa dintre ei şi noi era mare. De ce? Sunt o echipă net superioară nouă. Simplul fapt că au dat 3.000.000 pe Ingvartsen, care câştigă 800.000 de euro net, pentru faptul că refuză 18.000.000, pentru faptul că ei au jucat meciuri la săptămână... Noi am jucat la trei zile, du-te cu avionul, scoală-te la, culcă-te la cinci, astea contează. Şut se accidentase la încălzire, Băluţă era extrem de important. Miculescu, absent.

Ei aveau toată echipa, chiar odihniseră titluarii la ultimul meci. Noi aveam nevoie de un rezultat strâns, chiar dacă mulţi zic că suntem pe sintetic şi cu spatele la zid, va fi altceva, dar ei şi-au pierdut ambii fundaşi centrali, suspendat şi accidentat. Ingvartsen s-ar putea să nu joace, iar imediat joacă cu Randers şi nu pot amâna meciul. Mulţumim LPF şi deţionătorilor de drepturi că ne-au dat şansa să amânăm meciul din campionat. E finala noastră, asta e o echipă foarte tare. 

 Am văzut jucători cu prestaţii bune, majoritatea, defensiv au jucat foarte bine, iar Chiricheş şi-a demonstrat valoarea, cum a coordonat defensiva. Ei (danezii) nu au ajuns mai deloc la poartă cu jocul lor organizat. Noi am avut ocazii mult mai mari. Am avut penalty indiscutabil la Djokovic şi zic că şi la Octavian Popescu se putea da. Dacă era VAR, se dădea penalty”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Returul dintre Nordsjaelland şi FCSB va avea loc peste o săptămână, în Danemarca. Până atunci, danezii vor avea meci în campionat, pe terenul lui Randers.

Afla mai multe despre: fcsb. mm stoica 

viewscnt
Articole similare