Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment ISTORIC în Liga I. FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, război total pentru un singur jucător. Becali a pus banii pe masă în lupta cu Nelu Varga şi Mihai Rotaru

Moment ISTORIC în Liga I. FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, război total pentru un singur jucător. Becali a pus banii pe masă în lupta cu Nelu Varga şi Mihai Rotarugalerie foto

FCSB

Comentarii

E bătaie mare la titlu în actualul sezon al Ligii I, iar victoria obţinută de CFR Cluj în meciul cu FCSB a schimb din nou liderul în clasament. Pe lângă trofeul de campioană, CFR, FCSB şi Universitatea Craiova îşi dispută şi transferul unui mijlocaş străin din campionat.

CFR Cluj a câştigat meciul cu FCSB, scor 2-0, şi a revenit la doar trei puncte în spatele roş-albaştrilor, care şi-a încheiat seria perfectă de rezultate. Până la meciul disputat pe terenul campioanei ultimelor trei sezoane din Liga I, echipa pregătită de Toni Petrea înregistrase şapte victorii consecutive, însă experienţa fotbaliştilor lui Edward Iordănescu şi-a spus cuvântul, iar CFR s-a impus prin golurile marcate de Ciprian Deac şi de Valentin Costache.

De meciul direct dintre cele două contracandidate a profitat Universitatea Craiova, care a revenit pe primul loc în clasament. Oltenii s-au impus cu 2-1 în deplasarea de la UTA, iar acum au un avans de un punct faţă de FCSB şi patru lungimi peste CFR Cluj. 

Moment ISTORIC în Liga I. FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, război total pentru un singur jucător. Becali a pus banii pe masă în lupta cu Nelu Varga şi Mihai Rotaru

Astfel, în urma etapei a 13-a, lupta la titlu s-a aprins între cele trei echipe, însă CFR Cluj, Universitatea Craiova şi FCSB îşi dispută şi transferul unui mijlocaş care a impresionat în actuala stagiune din Liga I. Conform ziare.com, oficialii celor trei cluburi se luptă pentru aducerea lui Bryan Alceus, cota la 150 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

Cu 18 meciuri la prima reprezentativă a statului Haiti şi crescut în Franţa, la academia lui Girondins Bordeaux, mijlocaşul central a venit în Liga I la finalul lunii august, însă s-a impus rapid la Gaz Metan. Bryan Alceus a evoluat în opt meciuri pentru medieşeni, însă a fost de ajuns că oficialii primelor trei clasate din Liga I să demareze negocierile pentru transferul său.

Şefii clubului Gaz Metan Mediaş aşteaptă acum suma de 200 de mii de euro pentru a renunţa la serviciile mijlocaşului central de 24 de ani. După plecarea de la Bordeaux, Bastia-Borgo şi Paris FC au fost cele mai cunoscute echipe pe care Bryan Alceus şi le-a trecut în CV. Mijlocaşul a strâns şi patru meciuri în liga a doua din Franţa, în turul sezonului trecut, când era legitimat la Paris FC.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbuniversitatea craiovabecali 

viewscnt
Articole similare