Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a renunţat la doi jucători într-o singură zi. Discuţii aprinse şi cu staff-ul după înfrângerea cu CFR Cluj

Război total la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a renunţat la doi jucători într-o singură zi. Discuţii aprinse şi cu staff-ul după înfrângerea cu CFR Clujgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ieşit din spaţiul public, însă nu stă departe de activităţile sale de la FCSB. Echipa luptă cu şanse reale la titlu, iar acum patronul roş-albaştrilor pregăteşte un nou transfer pentru Toni Petrea.

Până duminică, FCSB a avut un parcurs perfect în Liga I şi a legat şapte meciuri consecutive câştigate în campionat. Cu evoluţii atât de bune, roş-albaştrii au preluat conducerea în clasamentul Ligii I, însă partida de duminică, disputată pe terenului CFR-ului, a oprit seria bună de rezultate a echipei lui Toni Petrea.

Campioana ultimelor trei sezoane s-a impus cu 2-0 şi a venit la trei puncte în spatele celor de la FCSB. În plus, Universitatea Craiova a profitat de duelul direct dintre cele două contracandidate la titlu, s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la UTA şi a revenit pe primul loc în Liga I, cu un punct peste roş-albaştri.

Război total la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a renunţat la doi jucători într-o singură zi. Discuţii aprinse şi cu staff-ul după înfrângerea cu CFR Cluj

Deşi s-a retras din spaţiul public şi nu mai vorbeşte cu presa, Gigi Becali urmăreşte cu mare atenţie meciurile echipei sale, iar înfrângerea de la CFR Cluj i-a atras atenţia asupra evoluţiilor lui Valentin Creţu. Adus de la Gaz Metan în vara lui 2019, fundaşul dreapta de 31 de ani nu îl mai impresionează pe patronul roş-albaştrilor, care acum caută un nou jucător pentru această poziţie.

Creţu este acuzat de patronul lui FCSB că nu mai dă acelaşi randament de când a semnat un nou contract pe doi ani cu echipa antrenată de Toni Petrea, astfel că oficialii roş-albaştrilor au fost puşi la treabă de latifundiarul din Pipera. Potrivit fanatik.ro, Pintilii l-a propus pentru poziţia de fundaş dreapta pe bulgarul Georgi Pashov, care a avut evoluţii extrem de apreciate în actualul sezon al Ligii I.

La finalul lunii trecute, Gigi Becali a demarat negocierile cu Academica Clinceni pentru aducerea fundaşului de 30 de ani, iar Pashov a recunoscut, în presa din Bulgaria, că FCSB se interesează de serviciile sale. Declaraţiile oferite de fotbalistul bulgar se pare că nu i-au picat prea bine patronului roş-albaştrilor, care acum nu vrea să mai audă de transferul lui Georgi Pashov. Astfel, oamenii din staff-ul echipei FCSB încearcă acum să-l convingă pe Gigi Becali să reia negocierile pentru fundaşul dreapta bulgar, mai ales că latifundiarul din Pipera vrea să scape şi de Gabi Enache, care are un singur meci jucat în Liga I în actualul sezon la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbsteauacretugigi becali 

viewscnt
Articole similare