Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător: Ianis Hagi, dorit de clubul mare din optimile Champions League! Fostul antrenor de la Real Madrid îl vrea

Transfer surprinzător: Ianis Hagi, dorit de clubul mare din optimile Champions League! Fostul antrenor de la Real Madrid îl vrea
Comentarii

Statutul lui Ianis Hagi la Rangers se clatină, iar presa din străinătate a oferit, în ultimele zile, mai multe destinaţii posibile pentru fiul lui Gică Hagi. Fotbalistul de 22 de ani joacă din ce în ce mai puţin în Scoţia, iar jurnaliştii spanioli susţin că Sevilla ar fi una dintre echipele la care s-ar putea transfera, dacă situaţia de la Rangers nu se va schimba.

Transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers a fost una dintre cele mai importante mutări ale unui jucător român, la începutul acestui an. După un început foarte bun pentru actualul lider din campionatul scoţian, Ianis Hagi a fost mai mult rezervă, în ultima perioadă, iar viitorul său la echipa antrenată de Steven Gerrard e sub semnul întrebării. 

Ianis Hagi, sfătuit de Rivaldo să plece de la Rangers cât mai curând. "Este un jucător foarte talentat şi este la vârsta la care trebuie să joace"

Sevilla l-ar putea transfera pe Ianis Hagi. Jucătorul important din La Liga pe care l-ar putea înlocui

Situaţia lui Ianis Hagi la Rangers s-a schimbat total, iar internaţionalul român ar putea lua în calcul o plecare de la actuala echipă. Iar fiul "Regelui" are de unde alege, în cazul în care va dori să se despartă de actualul club. 

Presa din Spania a scris, marţi, despre interesul venit dinspre Sevilla pentru Ianis Hagi. Fotbalistul lui Rangers ar fi dorit chiar de antrenorul Julen Lopetegui, fostul tehnician al naţionalei Spaniei şi al lui Real Madrid. 

"Posturile de la centrul terenului şi cele din faţă sunt zonele care au nevoie de întăriri, în săptămânile următoare. Deja sunt câţiva candidaţi, care ar putea semna cu Sevilla. 

Una dintre ţintele antrenorului (n.r. - Julen Lopetegui) este mijlocaşul român Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi. În prezent la Rangers, acest fotbalist a atras atenţia clubului Sevilla, care caută întăriri de calitate. Fotbalistul de 22 de ani a mai fost dorit şi în trecut, dar mutarea nu s-a realizat", notează elgoldigital.com. 

Dacă transferul se va realiza, în cazul unei oferte, Ianis Hagi va avea o misiune grea la Sevilla. MIjlocaşul va avea misiunea de a-l înlocui pe Pablo Sarabia, transferat de Sevilla la PSG, în urmă cu un an şi jumătate, în schimbul sumei de 18 milioane de euro: "Clubul caută un jucător cu un profil de profilul lui Sarabia. În afară de Ianis Hagi, Sevilla e interesată şi de argentinianul Giovanni Simeone, fiul antrenorului de la Atletico Madrid. Vom aştepta noi informaţii despre perioada de transferuri aglomerată de la Sevilla", mai scrie sursa citată. 

În acest sezon, Sevilla a reuşit să se califice în optimile Champions League de pe locul secund al grupei, la un punct în spatele lui Chelsea. Clubul din La Liga luptă pentru calificarea în sferturile de finală cu Borussia Dortmund. 

Cluburile care doresc să-l transfere pe Ianis Hagi

Pe lângă Sevilla, care l-ar dori, despre Ianis Hagi au apărut informaţii că ar fi dorit şi de Sampdoria şi Istanbul Basaksehir. În Italia, Ianis Hagi a fost descris ca "un fiu al artei pentru Sampdoria, pe care Steven Gerrard nu pare să îl mai vadă".

Istanbul BB e un alt club de Champions League care ar dori să-l transfere pe Ianis Hagi. În cazul în care se va pune problema plecării de la Rangers, clubul care-l doreşte va fi nevoit să achite cel puţin 3.5 milioane de euro, suma pentru care fotbalistul a fost transferat în Scoţia. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi sevillaianis hagi rangersianis hagi transferianis hagi plecare rangerssevillaianis hagi la liga 

viewscnt
Articole similare