Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente incredibile în vestiar la FCSB. Fotbalistul venit la insistenţele lui Becali a cedat şi a părăsit de urgenţă clubul: "M-au ameninţat"

Momente incredibile în vestiar la FCSB. Fotbalistul venit la insistenţele lui Becali a cedat şi a părăsit de urgenţă clubul: "M-au ameninţat"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din viaţa publică şi s-a ţinut de cuvânt, iar acest lucru se vede şi în rezultatele echipei. FCSB se află pe primul loc în clasament şi este văzută cu prima şansă în lupta pentru titlu.

FCSB traversează o perioadă excelentă în Liga I. Este pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, care, între timp, şi-a schimbat şi antrenorul şi se poate lăuda cu cel mai bun atac din campionat, cu 28 de goluri marcate în cele zece etape disputate. În plus, Dennis Man şi Florin Tănase sunt golgheterii la zi din Liga I, cu câte nouă goluri marcate de fiecare.

Evoluţiile bune ale echipei se datorează şi dispariţiei lui Gigi Becali din spaţiul public. Patronul roş-albaştrilor s-a ţinut de cuvânt şi n-a mai ieşit în presă, iar jucătorii au scăpat acum de criticile venite din partea conducerii. Mai mult, latifundiarul din Pipera n-a mai trecut pe la baza de pregătire din Berceni de mai bine de cinci luni, astfel că Toni Petrea şi Thomas Neubert se pot ocupa în linişte de pregătirea echipei.

Momente incredibile în vestiar la FCSB. Fotbalistul venit la insistenţele lui Becali a cedat şi a părăsit de urgenţă clubul

Însă toate acestea se întâmpla în special în ultimul an. În rest, mulţi dintre fotbaliştii trecuţi pe la FCSB au rămas cu amintiri neplăcute, inclusiv Iulian Apostol, care a rezistat la gruparea roş-albastră doar patru luni. Venit în august 2010, în schimbul unei datorii pe care o avea patronul Unirii Urziceni la Gigi Becali, fostul mijlocaş central nu s-a regăsit la FCSB şi a părăsit echipa în ianuarie 2011.

"Eu nu mi-am dorit la momentul respectiv să trec la FCSB, la Steaua, că atunci se numea aşa, pot spune că am făcut asta doar la insistenţa domnului Becali. M-a sunat domnul Becali să mă convingă să merg. A fost obiectiv, corect, mi-a explicat situaţia, că-şi doreşte foarte mult. Îl ştim cu toţii, este un tip vulcanic, care se aprinde repede în momentul în care echipa nu are rezultate.

Am plecat că am vrut eu, nu m-a dat nimeni afară de la FCSB atunci. Chiar mă sunaseră apoi să mă întorc, dacă vreau să revin, dar am refuzat. Când am plecat de la FCSB am lăsat vreo 60.000 de euro, bani care oricui i-ar prinde bine, dar la momentul respectiv am vrut să plec ca să mă liniştesc. Au fost câţiva suporteri care au întrecut măsura şi am zis că nu am de ce să mai rămân acolo.

Eram înjurat de familie, cu înverşunare şi cu o răutate ieşite din comun. Mă simţeam ameninţat. Aveam un meci în Cupele Europene, nici bine nu ieşisem la încălzire şi nu am văzut în viaţa mea atâta răutate. Am zis că nu pot să joc în condiţiile date, erau lucruri care nu ar trebui să se întâmple nicăieri. Să ai o atitudine de modul ăsta ca suporter e jenant. Gigi Becali a fost corect faţă de mine. Jucai rău, te critica, dar ăsta era stilul lui, ştia toată lumea" , a spus Iulian Apostol la gsp.ro.

Trecut apoi pe la marea rivală a roş-albaştrilor, Rapid, Iulian Apostol s-a întors în 2013 în oraşul natal, la Dunărea Galaţi, iar în 2014 şi-a încheiat cariera de fotbalist.

  • 7 meciuri şi un gol are Iulian Apostol la naţionala României

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare