Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-ar fi făcut niciodată asta dacă avea antrenor!" Moment inedit cu Halep dezvăluit de LA Times, înainte de Indian Wells: "A 'trişat'"!

"N-ar fi făcut niciodată asta dacă avea antrenor!" Moment inedit cu Halep dezvăluit de LA Times, înainte de Indian Wells: "A 'trişat'"!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) se pregăteşte pentru debutul de la Indian Wells, turneu pe care l-a câştigat în 2015 şi unde anul trecut a ajuns până în semifinale, fiind eliminată de actualul lider mondial, Naomi Osaka.

  • Simona Halep - Barbora Strycova, în turul 2 de la Indian Wells. Meciul se va juca vineri seară, după ora 21:00.

Constănţeanca a vorbit pentru presa din SUA înainte de startul turneului, iar LA Times publică astăzi un articol în care tratează situaţia inedită în care se află fostul lider mondial: nu are un antrenor după despărţirea de Darren Cahill şi după ce negocierile cu Thierry van Cleemput nu s-au concretizat.

Halep recunoaşte că nu se află într-o situaţie ideală, dar spune că pentru o perioadă scurtă poate fi plăcut să aibă o libertate de care nu putea profita când avea un antrenor. În acest sens, Halep a povestit un episod inedit petrecut la turneul de la Dubai, unde a ajuns până în sferturi.

"Halep a "trişat" înainte de un meci recent jucat la Dubai. Avea probleme cu somnul şi se simţea obosită atunci când ceasul a sunat la 8 dimineaţa. Aşa că a mai dormit două ore. Apoi s-a îmbrăcat, a luat micul dejun şi a plecat să joace fără pregătirile obişnuite. A câştigat, dar nu ar fi oprit niciodată alarma dacă avea un antrenor care să-i urmărească programul", e istorioara povestită de Halep şi publicată de LA Times. Constănţeanca promite însă că nu va deveni obişnuinţă: "Nu sunt genul ăsta de persoană! Sunt profesionistă şi nu se ma va mai întâmpla! Aveţi încredere!".



"Nu e niciodată uşor fără un antrenor, iar la acest nivel e aproape imposibil! Dar pentru scrut timp e şi plăcut să fii singură", le-a spus Halep americanilor.

Totuşi, Simona recunoaşte că are nevoie rapid de un nou antrenor: "Îmi lipseşte vocea de lângă mine. Îmi lipsesc sfaturile. Dar în rest cred că e la fel. Sunt profesionistă şi încerc să fac aceleaşi lucruri, chiar dacă antrenorul nu e acolo".

Afla mai multe despre: simona halepindian wells 

viewscnt
Articole similare