Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală la FCSB. Becali dă tun după tun şi cumpără tot din Liga I. 15 milioane de euro şi cinci transferuri de ultimă oră pentru Vintilă

Nebunie totală la FCSB. Becali dă tun după tun şi cumpără tot din Liga I. 15 milioane de euro şi cinci transferuri de ultimă oră pentru Vintilă

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat anul perfect, iar acum echipa lui Gigi Becali poate intra liniştită în vacanţă. Roş-albaştrii au câştigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi au venit la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă campioana României era şi un meci mai mult disputat.

Gigi Becali este în culmea fericirii. Deşi nimeni nu le mai dădea nicio şansă, mai ales după startul dezamăgitor de sezon, roş-albaştrii visează din nou la titlu şi au şanse mari să se impună din nou în Liga I, după o pauză de cinci ani.

În momentul venirii lui Bogdan Argeş Vintilă pe banca tehnică a echipei, FCSB era pe ultimul loc şi avea mari emoţii chiar şi pentru o calificare în play-off. Cu o singură înfrângere, două remize şi alte 13 victorii înregistrate în ultimele 16 meciuri disputate, Vintilă i-a readus acum pe roş-albaştri în lupta pentru titlu.

Becali nu se uită la bani. Transfeuri uriaşe pregătite de FCSB

Pentru a nu rata din nou marele obiectiv, câştigarea titlului, Gigi Becali promite o iarnă incendiară pe piaţa transferurilor. Patronul roş-albaştrilor a început deja negocierile pentru mulţi jucători, astfel încât la reunirea echipei, de la începutul lunii ianuarie, Vintilă să aibă lotul conturat pentru a doua parte a sezonului.

Aşa cum i-a obişnuit pe fani, Gigi Becali vrea să transfere tot ce e mai bun din Liga I şi e dispus să plătească sume uriaşe pentru fotbalul românesc pentru a-i face antrenorului cel mai solid lot din campionat.

FCSB cumpără tot din Liga I

Primul de pe lista latifundiarului din Pipera este Andrei Chindriş. Fundaşul de 20 de ani a devenit om de bază în echipa lui Marius Croitoru de la FC Botoşani, dar şi la naţionala de tineret, pregătită până luna trecută de Mirel Rădoi. Chindriş a avut evoluţii apreciat în actualul sezon din Liga I, astfel că, pe lângă FCSB, două echipe din Serie A, Hellas Verona şi SPAL, vor să-l transfere pe fundaşul de 20 de ani al moldovenilor.

În cazul în care nu va reuşi transferul lui Chindriş, Becali are şi o soluţie de rezervă pentru centrul defensive FCSB-ului. Şi tot de la FC Botoşani. George Miron a şi recunoscut că este interesat de un eventual transfer la vicecampioana României.

De la mijloc în sus, echipa roş-albaştrilor poate arăta incredibil dacă Gigi Becali îşi duce planurile la capăt. Ianis Hagi nu se regăsteşte la Genk, unde prinde minute doar în finalul meciurilor, iar presa din Belgia a scris despre o eventuală despărţire a mijlocaşului de 21 de ani de actualul său club. Oficialii lui Genk nu vor să renunţe de tot la serviciile lui Ianis Hagi, care ar putea ajunge, sub formă de împrumut, la FCSB, după cum a recunoscut chiar Gigi Becali.

Probleme mari sunt şi la CFR Cluj. Echipa merge perfect, este pe primul loc în Liga I, este calificată în 16-imile Europea League, unde va da peste Sevilla, însă Dan Petrescu a declarat că este în negocieri pentru preluarea altei echipe. Pe lângă plecarea antrenorului, campioana României ar putea rămâne şi fără unul dintre cei mai buni jucători. Billel Omrani este o dorinţă mai veche a lui Gigi Becali, care acum speră să profite de incertitudinea de pe banca tehnică a clujenilor şi să-l aducă la FCSB pe atacantul francez.

Iar lista transferurilor de marcă de la vicecampioana României se încheie cu Budescu. Mijlocaşul a avut parte de evoluţii excelente de la revenirea la Astra, însă situaţia financiară a echipei l-a nemulţumit pe mijlocaşul de 30 de ani, care l-a ameninţa pe Ioan Niculae că ar putea pleca la FCSB în cazul în care salariile nu vor fi plătite către jucători.

Cotele jucătorilor doriţi de Gigi Becali, conform site-ului transfermarkt.com:

  • Ianis Hagi - 6 milioane de euro
  • Constantin Budescu - 4 milioane de euro
  • Billel Omrani - 3,6 milioane de euro
  • George Miron - 800 de mii de euro
  • Andrei Chindriş - 650 de mii de euro

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare