Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga, războinic înainte de CFR Cluj - FCSB: "Avem ADN de campioni". Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

Neluţu Varga, războinic înainte de CFR Cluj - FCSB: "Avem ADN de campioni". Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj este pregătit pentru cea mai importantă partidă a acestui play-off, până acum.

Finanţatorul grupării din Cluj-Napoca este pregătit de război împotriva grupării patronate de Gigi Becali. CFR Cluj este la o distanţă considerabilă de puncte în urma celor de la FCSB, după un început perfect de play-off pentru formaţia antrenată de Elias Charalambous.

Rămas fără antrenor principal după ce Adrian Mutu şi-a dat demisia, cât şi fără preşedinte după despărţirea de Cristi Balaj, CFR Cluj a demonstrat că se poate descurca pe teren şi în perioade de criză. Echipa antrenată în prezent de Francisc Dican şi Ovidiu Hoban a reuşit să se impună în meciul din etapa a 3-a împotriva celor de la Rapid Bucureşti, cu un scor surprinzător pentru ambele formaţii, 4-1.

Pentru CFR Cluj urmează un test extrem de important în lupta pentru primele poziţii din clasament, meciul împotriva liderului, FCSB. În cazul unei victorii a celor de la FCSB în partida de la Cluj-Napoca, bucureştenii fac încă un pas uriaş către primul titlu de campioni din ultimii nouă ani de zile.

Neluţu Varga a avut un mesaj de transmis către patronul echipei adverse din această etapă, Gigi Becali, cât şi un mesaj pentru proprii jucători, la care a evidenţiat o calitate extrem de importantă, "ADN-ul de campioni".

Ioan Varga: "Îl aşteptăm pe Gigi Becali"

"Abia aştept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Aţi văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este şi va rămâne o echipă campioană. Îl aşteptăm pe Gigi Becali cu pâine şi sare la Cluj, ca nişte gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri.
 
Bineînţeles, e o partidă foarte dificilă, întâlnim formaţia de pe primul loc, dar o să vedeţi încă o dată adevărata faţă a CFR-ului. Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliştii noştri nu sunt cu nimic mai prejos faţă de cei de la FCSB.
 
Ba din contră. Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbalişti care au în sânge ADN-ul de campioni. Aştept cu mare interes marele meci cu FCSB şi sunt convins că le vom face o mare surpriză", a declarat Ioan Varga, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujnelu vargaioan vargagigi becalisuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare