Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | 500.000 de euro pentru primul transfer din iarnă la FCSB! Gigi Becali negociază ACUM cu rivala din play-off: surpriză în Liga 1

NEWS ALERT | 500.000 de euro pentru primul transfer din iarnă la FCSB! Gigi Becali negociază ACUM cu rivala din play-off: surpriză în Liga 1

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, negociază pentru primul transfer din iarnă la echipa antrenată de Toni Petrea. Omul de afaceri vrea să întărească echipa pentru lupta din play-off-ul Ligii 1 şi trebuie să achite 500.000 de euro, pentru a-l transfera pe fundaşul stânga al Astrei, Risto Radunovic (28 de ani).

FCSB e pe primul loc în Liga 1, iar Gigi Becali are de gând ca echipa să rămână acolo până la finalul campionatului. Pentru a pune mâna pe titlul Ligii 1, finanţatorul FCSB e dispus să investească, din nou, iar Astra l-a anunţat pe Gigi Becali care e preţul lui Risto Radunovic. 

În acest moment, FCSB are doar o singură variantă viabilă în lot pe postul de fundaş stânga. Ionuţ Panţîru e titularul din flancul stâng al apărării, în timp ce Aristidis Soiledis, Alexandru Stan şi Marius Briceag ar fi ieşit din graţiile lui Gigi Becali. La doar 17 ani, Alexandru Pantea a avut câteva evoluţii pe postul de fundaş stânga, dar vârsta fragedă i-a făcut pe oficialii de la FCSB să se reorienteze. 

Gigi Becali face primul transfer din această iarnă la FCSB! Astra a confirmat negocierile pentru Risto Radunovic

Ioan Niculae şi Gigi Becali negociază un nou transfer pe axa Astra - FCSB. Ultima dată, afacerea plănuită de Gigi Becali nu a ieşit. Finanţatorul FCSB a încercat să-i transfere pe Valentin Gheorghe, David Bruno, Daniel Graovac şi Constantin Dima, dar mutările celor patru jucători de la Astra au picat. Impresarii au cerut comision, iar Gigi Becali s-a retras. 

Monitorizarea jucătorilor din Liga 1 a continuat, iar oficialii FCSB şi Gigi Becali au ajuns la concluzia că Risto Radunovic, titularul postului de fundaş stânga de la Astra, e jucătorul potrivit. Directorul sportiv al echipei din Giurgiu, Bogdan Mara, a confirmat că între cele două părţi existe negocieri: "Radunovic este în discuţii avansate cu cei de la FCSB. Este un jucător foarte valoros, jucător de echipa naţională şi un caracter extraordinar, dar v-am spus... Cum suntem un club cu anumite probleme financiare, din moment ce vine o ofertă foarte bună suntem deschişi la discuţii", a declarat oficialul Astrei. 

Gigi Becali, în culmea fericirii! Olympique Marseille vrea să transfere una din "perlele" patronului de la FCSB

Gigi Becali, anunţat: Astra cere 500.000 de euro pentru transferul lui Radunovic la FCSB! 

Venit în 2017 de la Podgorica, Risto Radunovic a devenit, între timp, unul dintre cei mai apreciaţi jucători străini din România. Iar evoluţiile sale de la Astra vin cu un preţ.

Gigi Becali a fost anunţat că va fi nevoit să achite 500.000 de euro, pentru a-l transfera pe Radunovic la FCSB: "Preţul lui? Preţul lui este preţul corect. Nu vreau să dau preţuri. Nu fac nici negocieri în direct, dar este o sumă bună pentru România. Vom vedea ce se va întâmpla mai departe. În jur de 500 de mii de euro e preţul pe care-l cerem. Este o sumă acceptabilă pentru un jucător de valoarea lui. Chiar dacă suntem un club cu probleme financiare, nu dăm jucătorii pe nimic şi nu-i vom da în continuare, indiferent ce se întâmplă. Ne vom descurca cum ne-am descurcat şi până acum", a adăugat Bogdan Mara. 

Fundaşul dorit de FCSB este dublu campuon al Muntenegrului, cu Podgorica, şi are şase meciuri în tricoul naţionalei Muntenegrului. Pentru Astra, fundaşul a evoluat în 97 de partide. 

Pe lângă Radunovic, Gigi Becali i-ar mai putea aduce la FCSB pe Georgi Pashov, de la Academica Clinceni, şi pe Dumitru Cardoso. Bulgarul a recunoscut în presa din ţara natală că a aflat despre interesul venit dinspre FCSB, în timp ce atacantul de la Gaz Metan e o mai veche ţintă a omului de afaceri. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliristo radunovicristo radunovic transfer fcsbristo radunovic fcsbgigi becali fcsbtransferuri gigi becali 

viewscnt
Articole similare