Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT. Primul mare transfer reuşit de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României i-a furat ideea lui Becali şi i-a dat lovitura rivalei FCSB

NEWS ALERT. Primul mare transfer reuşit de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României i-a furat ideea lui Becali şi i-a dat lovitura rivalei FCSBgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj traversează o perioadă excelentă, iar acest lucru se vede şi în rezultatele înregistrate. Pe lângă jucătorii cu mare experienţă pe care îi are în lot, campioana României a început să-şi pregătească terenul şi pentru următoarele sezoane.

CFR Cluj a trecut cu bine peste despărţirea de Dan Petrescu, de la finalul lunii noiembrie, iar acum înregistrează rezultatele mult aşteptate de oficialii ardelenilor. Campioana ultimelor trei sezoane din Liga I a trecut cu bine şi peste o deplasare extrem de grea, scor 1-0, la Sepsi, iar acum este principala favorită în cursa pentru titlu, alături de liderul FCSB.

Universitatea Craiova a uitat să mai câştige în campionat, iar acum a picat pe locul al treilea în clasament. Oltenii sunt la trei puncte în spatele celor de la CFR Cluj, care vor avea acum un meci uşor, cel puţin pe hârtie, pe terenul lui Hermannstadt, echipă aflată serios în lupta pentru evitarea retrogradării. Cum FCSB a început să obţină rezultate importante în Liga I în special datorită tinerilor care impresionează în actualul sezon (Dennis Man, Florinel Coman, Darius Olaru, Octavian Popescu), oficialii campioanei României au început şi ei să pregătească terenul pentru următoarele sezoane.

NEWS ALERT. Primul mare transfer reuşit de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României i-a furat ideea lui Becali şi i-a dat lovitura rivalei FCSB

Marele avantaj al CFR-ului din ultimele trei sezoane a fost că a avut jucători cu mare experienţă în lot, precum Mario Camora, Paulo Vinicius, Ciprian Deac sau Mario Rondon, însă acum ardelenii vor să transfere cei mai buni tineri fotbalişti din ţară, fotbalişti care, în viitorul apropiat, i-ar putea înlocui cu brio pe "veteranii" lotului pregătit de Edward Iordănescu.

Primul transfer din noua strategie a campioanei României a fost deja bifat. Crescut în Spania, la juniorii echipei Lleida, Sebastian Robert Serediuc a semnat un contract pe două sezoane cu CFR Cluj. Atacantul de 20 de ani a fost legitimat la Minaur Baia Mare, din septembrie 2020, şi va continua, cel mai probabil, în Liga a III-a până la finalul sezonului.

viewscnt
Articole similare
La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori....