Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică intuieşte mişcarea lui Edi Iordănescu din echipa de start cu un fotbalist de la FCSB: "Poate îl scoate. Îl ştiu pe Edi, e posibil să apară el"

Nicolae Dică intuieşte mişcarea lui Edi Iordănescu din echipa de start cu un fotbalist de la FCSB: "Poate îl scoate. Îl ştiu pe Edi, e posibil să apară el"
Comentarii

Fostul secund al naţionalei României, Nicolae Dică, a analizat cum ar putea apărat echipa de start trimisă de selecţionerul Edward Iordănescu, la meciul cu Israel.

Un fotbalist de la FCSB, scos din echipa de start şi înlocuit cu unul de la Farul, consideră Nicolae Dică

Naţionala de fotbal a României întâlneşte, sâmbătă, pe Arena Naţională, reprezentativa Israelului, într-un meci contând pentru grupa I de calificare la EURO 2024, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro. 

Din cantonamentul naţionalei au apărut informaţii despre cum ar putea arăta echipa de start a României pentru meciul cu Israel

Nicolae Dică e de părere că Edi Iordănescu ar putea fi prudent şi să-l aleagă pe Tudor Băluţă în locul lui Darius Olaru, în linia de mijloc. 

"Mie mi-ar plăcea dacă ar fi aşa mijlocul cu Răzvan Marin, Olaru şi Stanciu, dar eu îl ştiu pe Edi mai prudent, cred că s-ar putea să fie Băluţă mijlocaş central defensiv. Pe Răzvan Marin îl văd mai sus şi poate îl scoate pe Olaru. Depinde cum vede meciul următor. Eu cred că ne-ar ajuta şi un egal cu Israel. Victoria ar fi senzaţională.

Dacă reuşim să câştigăm cu Israel şi Kosovo, cam 90% suntem calificaţi. E important să nu pierdem acest joc. D-asta spun că este posibil să apară Băluţă acolo, iar poate la meciul următor, cu Kosovo, să vedem o echipă mai ofensivă", a spus Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicaedi iordanescuromania israeleuro 2024 

viewscnt
Articole similare