Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică şi-a dat seama cine e noul selecţioner: "Eu cred că va veni". Ce spune fostul secund al naţionalei | EXCLUSIV

Nicolae Dică şi-a dat seama cine e noul selecţioner: "Eu cred că va veni". Ce spune fostul secund al naţionalei | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul secund al naţionalei României în staff-ul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, crede că Dan Petrescu este următorul selecţioner al naţionalei României.

Nicolae Dică, despre următorul selecţioner al naţionalei României: "Eu cred că va veni Dan Petrescu"

FRF caută un nou selecţioner, pe care vrea să-l instaleze până la finalul acestui an. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au suspendat orice negociere cu alt antrenor, după ce l-au contactat pe Dan Petrescu. Înainte, şefii fotbalului românesc au discutat cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, dar aceştia au anunţat că nu au cum să accepte propunerea. 

Antrenorul lui CFR Cluj a oferit o nouă reacţie despre venirea la echipa naţională, după ultima victorie din campionat, 1-0, cu FC Argeş. 

După ce l-a ascultat pe Dan Petrescu, Nicolae Dică şi-a dat seama că antrenorul campioanei României vrea să fie selecţioner. De asemenea, a adăugat că e probabil mutarea dorită de FRF va avea loc. 

"E clar că-şi doreşte, după ce a spus după acest joc. E clar că dorinţa lui e de a veni la naţională, doar că intervine clauza pe care o are cu CFR. Cred că au mai fost discuţii cu el şi patronul echipei. Probabil că va anunţa. Eu cred că va veni, după discuţiile care au fost. Din ce a spus, proporţia e mai mare de a veni decât de a nu veni. 

Titlul cu CFR e mai uşor de obţinut decât calificarea la EURO. Pentru orice antrenor e clar că ăsta e ţelul, de a conduce naţionala. A luat trei titluri el la CFR, Edi, unul. A obţinut aceste lucruri, e o provocare pentru el şi de asta cred că-şi doreşte să vină la naţională. 

E adevărat, e mai facil să joci la un EURO. Dar şi în Liga Naţiunilor nu poţi să spui că vei câştiga cu orice adversar. Trebuie să ne mai ajutăm şi noi în Liga Naţiunilor", a declarat expertul Telekom Sport. 

În această săptămână, naţionala României şi-a aflat adversarele şi programul din grupa de Liga Naţiunilor. 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica selectionerselectioner romania 

viewscnt
Articole similare