Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Stanciu, Ianis Hagi şi Răzvan Lucescu, în grupele cupelor europene! Gigi Becali încasează 500.000 de euro după calificarea Galatei

Nicuşor Stanciu, Ianis Hagi şi Răzvan Lucescu, în grupele cupelor europene! Gigi Becali încasează 500.000 de euro după calificarea Galatei
Comentarii

Joi seara, play-off-urile Europa League şi Conference League au fost duse la capăt, iar mai mulţi români au ajuns în grupe.

Nicuşor Stanciu, Ianis Hagi şi Răzvan Lucescu, în grupele cupelor europene!

Play-off-urile Conference League şi Europa League s-au încheiat joi seara, cu mai mulţi români ajungând în grupele cupelor europene. Ianis Hagi a fost primul calificat, după ce Rangers a remizat cu Alaskhert, 0-0, în urma victoriei 1-0 în tur, ajungând în Europa League.

Alături de scoţieni şi fără Cicâldău şi Moruţan pe teren, ineligibili după ce au jucat pentru FCSB şi Craiova în preliminariile Conference League, Galata a trecut de Randers, 2-1 şi 3-2 la general.

Răzvan Lucescu şi-a calificat şi el echipa în Conference League, în urma victoriei 2-0 cu Rijeka, 3-1 la general, unde ar putea-o întâlni pe CFR. Tot în noua competiţie europeană a ajuns şi Slavia Praga, care a lăsat de dorit în meciurile europene din acest sezon.

Echipa lui Nicuşor Stanciu a avut acelaşi parcurs ca CFR Cluj, pierzând în turul trei din Champions League, în faţa lui Ferencvaros, înainte de a fi răpusă, surprinzător, de Legia Varşovia. Cehii încasaseră un cartonaş roşu în debutul returului şi au pierdut 4-3 la general, după 2-2 în tur.

Gigi Becali încasează 500 de mii de euro după calificarea Galatei

Deşi echipa sa a ieşit devreme din cupele europene, Gigi Becali iese câştigat în urma play-off-ului Europa League. Aşa cum anunţa în zilele trecute, latifundiarul are de încasat jumătate de milion de euro după calificarea Galatei.

Dacă se califică anul ăsta în Europa League luăm 500 de mii de euro. Am pus nişte clauze, le-au acceptat, prin care să iau banii 100%. 5.7 milioane vor fi bani siguri”, declara Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: conference leagueeuropa leaguerăzvan lucescuianis hagialex cicâldăuolimpiu moruţannicuşor stanciugigi becali 

viewscnt
Articole similare