Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă mutare spectaculoasă la FCSB. Revenire de ULTIMĂ ORĂ la echipa lui Becali. Fotbalistul e deja la antrenamente

O nouă mutare spectaculoasă la FCSB. Revenire de ULTIMĂ ORĂ la echipa lui Becali. Fotbalistul e deja la antrenamente

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie cu mari emoţii, scor 1-0, în deplasarea de pe terenul Chindiei Târgovişte, graţie golului marcat de Constantin Budescu, din penalty, în minutul 90+7.

FCSB a câştigat meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, şi a venit la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are un meci mai puţin disputat. La capătul unei partide cu decizii controversate ale arbitrului Rusandu, roş-albaştrii au câştigat toate cele trei puncte în urma unui penalty transformat de Constantin Budescu, în minutul 90+7.

Astfel, vicecampioana României a rămas cu şanse reale în cursa pentru titlu în Liga I, unde nu s-a mai impus din 2015. Antrenorul echipei era atunci Constantin Gâlcă şi, în ciuda faptului că, în sezoanele următoare, s-au mai aflat nume importante pe banca tehnică, FCSB n-a mai câştigat campionatul.

O nouă mutare spectaculoasă la FCSB. Revenire de ULTIMĂ ORĂ la echipa lui Becali. Fotbalistul e deja la antrenamente

După un start dezamăgitor de sezon, când a pierdut puncte importante în Liga I, fiind eliminată încă din turul doi preliminar în Conference League, vicecampioana României a mutat pe banca tehnică. Gigi Becali l-a trimis la echipa secundă pe Dinu Todoran, iar Edward Iordănescu a fost adus pentru a o revitaliza pe FCSB.

Iar roş-albaştrii au până acum un parcurs foarte bun în Liga I. Patru victorii consecutive şi un succes, după reprizele de prelungiri, în Cupa României, aşa arată parcursul FCSB-ului în ultimele cinci meciuri disputate. În plus, echipa patronată de Gigi Becali nu s-a putut baza, în ultimele săptămâni, pe trei dintre cei mai buni jucători din lot, Florin Tănase, Florinel Coman şi Octavian Popescu.

"Florin Tănase şi Octavian Popescu au şanse mari să revină şi ei la antrenamente după întreruperea campionatului (n.r. la începutul lunii octombrie), însă la Florinel Coman e o perioadă mai lungă de indisponibilitate. Cred că abia după pregătirea de iarnă îl vom avea" , declara Edward Iordănescu, după victoria obţinută de FCSB în meciul cu Academica Clinceni, scor 3-2, pe 25 septembrie.

Aşa cum a promis antrenorul roş-albaştrilor, Florin Tănase a revenit deja la antrenamente. În această săptămână, căpitanul FCSB-ului s-a pregătit separat, iar acum este apt să reia şi antrenamentele colective. De altfel, Tănase va putea juca din nou pentru vicecampioana României chiar după pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, iar prima sa partidă după accidentare va fi cea cu CS Mioveni, de pe 16 octombrie.

  • 3 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Florin Tănase în cele 7 meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon din Liga I

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare