Experiențe împreună.
You are here:

O nouă trădare în Liga 1!? FCSB sau CFR Cluj, lovitură cu transferul vedetei de la Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a dorit şi în trecut

O nouă trădare în Liga 1!? FCSB sau CFR Cluj, lovitură cu transferul vedetei de la Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a dorit şi în trecut

U Craiova

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj pot duce o nouă luptă pe piaţa transferurilor, în privinţa unuia dintre cei mai importanţi mijlocaşi centrali din Liga 1. Universitatea Craiova nu se mai bazează pe el, iar fotbalistul ar putea schimba echipa în viitor.

Universitatea Craiova are un lot complet în acest moment, iar Corneliu Papură are misiunea de a conduce echipa spre titlul Ligii 1. Deşi a pierdut doi fotbalişti importanţi, Valentin Mihăilă, transferat, şi Elvir Koljic, accidentat, oltenii mizează pe un lot bine conturat. Totuşi, staff-ul nu se mai bazează pe unul dintre componenţii vechi ai lotului şi unul dintre cei mai bine cotaţi mijlocaşi din Liga 1. 

Nume surpriză pentru banca tehnică a Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, obligat să se reorienteze după refuzul lui Mirel Rădoi

Alexandru Mateiu, devenit rezervă de lux la Universitatea Craiova. Profită CFR Cluj sau FCSB? Anunţul făcut în Oltenia

Alexandru Mateiu a ajuns la U Craiova în 2014, iar din acel moment a fost om de bază, dar situaţia s-a schimbat în ultima perioadă. Mijlocaşul a fost trecut pe banca de rezerve de Cristiano Bergodi, iar în locul său a fost preferat Ovidiu Bic, care a preluat locul de titular. Nici sub comanda lui Corneliu Papură situaţia mijlocaşului nu s-a schimbat. În acest sezon, Mateiu a jucat doar 226 de minute, patru partide în Liga 1 şi una în preliminariile Europa League, iar viitorul său la Universitatea Craiova e sub semnul întrebării. 

Publicaţia 3minute.net anunţă că despre situaţia lui Alexandru Mateiu în Oltenia ar putea profita FCSB sau CFR Cluj, cluburi care îşi permit să cumpere fotbalişti importanţi din Liga 1. 

Pentru CFR Cluj, mijlocaşul de la U Craiova ar putea fi o variantă ideală, în condiţiile în care are experienţă în Liga 1, iar, la 30 de ani, se încadrează în tiparul folosit de Dan Petrescu la campioana României. În plus, fotbalistul care are şi două selecţii în naţionala României ar putea fi o variantă bună pentru a-l înlocui pe Mihai Bordeianu, mai susţine sursa citată. 

De cealaltă parte, Gigi Becali l-a mai dorit pe Alexandru Mateiu şi în trecut la FCSB, dar U Craiova a blocat mutarea, după ce a cerut o sumă de transfer de peste 1 milion de euro. 

În acest moment, fotbalistul ajuns la U Craiova de la FC Braşov mai are contract până în 2022, dar situaţia în care se află ar putea grabi plecarea sa de pe "Oblemenco". CFR Cluj şi FCSB ar putea ajunge la o înţelegere cu Mihai Rotaru, pentru a obţine o reducere, mai ales că nu mai prinde minutele din trecut şi are deja 30 de ani. Transfermarkt.de îl cotează pe Mateiu la 1 milion de euro. 

În plus, transferurile realizate de olteni la începutul sezonului şi deciziile luate de antrenori par că au blocat prezenţa lui Mateiu în echipa de start. La mijlocul terenui, Corneliu Papură se poate baza pe Vladimir Screciu, Alexandru Cicâldău, Mihai Căpăţână, Ovidiu Bic şi Antoni Ivanov. 

De asemenea, oltenii sunt pregătiţi să transfere, din nou, în iarnă. U Craiova urmăreşte un portar, dar şi un fundaş din Liga 1. 

Alexandru Mateiu, un fotbalist problematic?

Ultimii antrenori ai Universităţii Craiova au avut de furcă în privinţa lui Alexandru Mateiu. În 2016, în mandatul lui Gigi Mulţescu, fotbalistul a fost scos de lot, din cauza vieţii extrasportive. Apoi, Devis Mangia a decis amendarea jucătorului, iar Victor Piţurcă l-a ignorat, după ce antrenorul s-a aflat într-un conflict cu câţiva jucători importanţi din lot. În mandatul lui Cristiano Bergodi, Ovidiu Bic a fost preferat pe postul de mijlocaş central, în faţa fotbalistului care ar putea reprezenta o soluţie pentru FCSB şi CFR Cluj. 

Lovitura lui Gigi Becali! Scoate 1 milion de euro pentru a-l transfera la FCSB pe jucătorul lui Gică Hagi. Care e condiţia omului de afaceri

Gigi Becali, obligat să "strângă cureaua"! Şapte fotbalişti pe "lista neagră" la FCSB. Li se va propune rezilierea contractelor în iarnă

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang