Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiceiul de la Universitatea Craiova care l-a supărat pe Eugen Neagoe: "Când nu vă convine, puneţi mâna pe telefon 'nea Mihai, nea Mihai'. Ce e, mă, asta? Jucaţi fotbal'

Obiceiul de la Universitatea Craiova care l-a supărat pe Eugen Neagoe: "Când nu vă convine, puneţi mâna pe telefon 'nea Mihai, nea Mihai'. Ce e, mă, asta? Jucaţi fotbal'
Comentarii

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a recunoscut că nu a fost de acord ca fotbaliştii din Bănie să aibă linie directă cu acţionarul Mihai Rotaru. Principalul chiar le-a reproşat, în pauza unui meci, acest aspect.

Momentul în care Eugen Neagoe a cedat. Ce le-a strigat vedetelor Universităţii Craiova

Eugen Neagoe a fost îndepărat de la Universitatea Craiova imediat după remiza cu Oţelul Galaţi, 0-0, în etapa a doua a Superligii. 

La acel moment, Mihai Rotaru i-a transmis că ghinionul a lovit echipa şi, pentru că e superstiţios şi s-a gândit la play-off-ul trecut, i-a propus lui Eugen Neagoe rezilierea. Astfel, la Universitatea Craiova a fost instalat Laurenţiu Reghecampf, care acum e pe locul al patrulea, cu 14 puncte, la patru puncte de liderul FCSB. 

La câteva săptămâni de la despărţire, Eugen Neagoe a vorbit despre una dintre practicile din fotbalul românesc. Unii dintre jucătorii importanţi ai Universităţii Craiova au linie directă cu Mihai Rotaru, care a demonstrat, de-a lungul timpului, că are preferaţi în echipă. 

Deşi nu e de acord ca fotbaliştii să discute direct cu conducătorul clubului, Eugen Neagoe a transmis că nu a avut probleme cu vedetele echipei din Oltenia, dar le-a reproşat, la un moment dat, că i se plâng patronului, în loc să se concentreze strict la ce fac pe teren. 

"(n.r. - jucătorii importanţi au linie directă cu patronul?) Da. Din punctul meu de vedere nu (n.r. - nu este ok), dar lucrurile astea nu puteam să le controlez, dar sunt sincer. Mă cunoaşteţi, nu am teamă de nimic şi spun orice. 

Nu am avut absolut nicio problemă cu niciun jucător de la Craiova, pe cuvântul meu. Nici cu Ivan, nici cu Markovic, cu niciunul. 

Ştiu că le-am reproşat o dată băieţilor... Acum nu ştiu dacă trebuie să spun asta. M-au supărat o dată şi la pauza unui meci am strigat la ei şi le-am spus <<Băi, ridicaţi-vă, trebuie să jucaţi, sunteţi valoroşi. Când nu vă convine, vă supăraţi, puneţi mâna pe telefon 'nea Mihai, nea Mihai'. Ce e, mă, asta? Jucaţi fotbal, că sunteţi valoroşi>>. Sunt jucători valoroşi", a declarat Eugen Neagoe, pentru Orange Sport. 

Tot la Orange Sport, Eugen Neagoe a dezvăluit o discuţie ireală cu un patron din Superliga, care l-a sunat, recent, pentru a-i cere un sfat de un fotbalist. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeeugen neagoe universitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare