Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta primită de Gică Hagi a provocat valuri! Orele decisive ale întâlnirii pentru cea mai mare provocare din ultima perioadă | EXCLUSIV

Oferta primită de Gică Hagi a provocat valuri! Orele decisive ale întâlnirii pentru cea mai mare provocare din ultima perioadă | EXCLUSIV
Comentarii

Finanţatorul şi antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, a avut o ofertă importantă pe masă în această perioadă. "Regele" a luat în calcul toate posibilităţile înainte de a oferi răspunsul final, iar totul s-a clarificat în doar câteva ore, după ce partenerii săi au aflat despre propunerea pe care o are.

Cine a intervenit după oferta primită de Gică Hagi 

Federaţia Română de Fotbal şi-a făcut o listă cu antrenorii aflaţi în ipostaza de a spera la postul de selecţioner. Primii care au negociat cu şefii fotbalului românesc au fost Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Acum, Ladislau Boloni este una dintre variantele luate în calcul pentru a reveni pe banca tricolorilor. 

În privinţa "Regelui", totul s-a schimbat în decurs de câteva ore. Aurel Ţicleanu (62 de ani), membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit ce s-a întâmplat de la momentul negocierilor cu Răzvan Burleanu şi intervenţia partenerilor aduşi lângă clubul de la malul mării. 

"Hagi şi-a dorit nişte parteneri pentru proiectul său. După discursul de seară, Hagi a bătut în retragere dimineaţă, după ce partenerii săi i-au spus că au venit alături de el, în condiţiile în care vor să facă ceva, să pornească o discuţie, iar el ar fi dat ideea că abandonează aceste lucruri şi s-a retras (n.r. - din cursa pentru postul de selecţioner)", a declarat oficialul FRF pentru Telekom Sport. 

Recent, Gică Hagi a lansat un mesaj prin care şi-a anunţat intenţia de a aduce mai mulţi oameni de afaceri la Farul Constanţa. 

"La orice propunere, la orice nume se ajunge, niciuna nu cumulează sută la sută dintre sufragii, să îndeplinească toate condiţiile. Ne interesează în principal calificarea, dar calificarea nu ţi-o garantează nimeni, indiferent de nume 

Varianta Hagi a apărut ca urmare a unui  monolog de două ore la una dintre posturile TV de sport. Hagi nu are nevoie sa ne spună două ore acelaşi lucru, el este Hagi pentru absolut toată lumea din fotbalul românesc. Indiferent că face parte sau nu din rândurile federaţiei, în momentul când Hagi spune un lcuru, toată lumea îl ascultă. Monologul lui Hagi era pro naţională şi un proiect cu jucători pentru naţională.

Normal că preşedintele FRF a reacţionat. În presă se cultivă ideea unui război cu Hagi, care e total greşită. Hagi este unul dintre partenerii foarte importanţi ai FRF. Academia lui a produs jucători foarte tineri, iar aceştia fac parte din loturile naţionale ale României. Cam 50% dintre titularii acestor reprezentative provin de la academia asta", a mai spus Aurel Ţicleanu. 

Gică Hagi a condus naţionala României din postura de selecţioner în 2001, timp de patru meciuri. A câştigat cu Ungaria (2-0) şi a făcut egal cu Georgia (1-1) în preliminariile CM 2022, apoi a ratat barajul pentru participarea la turneul final, tricolorii fiind eliminaţi de Slovenia.

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi selectionergica hagi romaniaselectioner romaniarazvan burleanuechipa nationala a romanieigica hagi farul 

viewscnt
Articole similare