Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Flavius Stoican a plecat de la Dinamo Bucureşti! Decizia clubului: "Pe cale amiabilă"

OFICIAL | Flavius Stoican a plecat de la Dinamo Bucureşti! Decizia clubului: "Pe cale amiabilă"
Comentarii

Dusan Uhrin are cale liberă spre banca tehnică a lui Dinamo Bucureşti. Clubul a anunţat încetarea contractului lui Flavius Stoican cu echipa din "Ştefan cel Mare".

Flavius Stoican nu mai e antrenorul lui Dinamo Bucureşti

Antrenorul pentru care a insistat administratorul special Iuliu Mureşan a plecat de pe banca alb-roşiilor. Anunţul vine în urma şedinţei de miecuri dimineaţa la care au participat şefii şi Flavius Stoican. 

Tehnicianul s-a despărţit pe cale amiabilă de Dinamo, cu care a obţinut o singură victorie, cu Gaz Metan, într-un moment în care echipa din Mediaş pierduse mulţi jucători din lot, din cauza problemelor financiare. 

"Mulţumim, Flavius Stoican! 

Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican. 

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviştilor, o victorie, două remize şi cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviştilor, îi mulţumim fostului antrenor pentru ataşamentul faţă culorile clubului şi îi transmitem mult succes în carieră! 

Aici e Dinamo!", a anunţat Dinamo Bucureşti. 

Dinamo începe play-out-ul de pe 14, loc de baraj, cu nouă puncte, la opt puncte de U Craiova 1948, cea care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1, dar peste Academica Clinceni şi Gaz Metan, care ocupă locurile direct retrogradabile. 

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamoantrenor dinamo 

viewscnt
Articole similare