Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Barca! Ernesto Valverde nu va mai pregăti Barcelona din sezonul viitor. Lista posibililor succesori

OUT de la Barca! Ernesto Valverde nu va mai pregăti Barcelona din sezonul viitor. Lista posibililor succesorigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Tehnicianul Barcelonei, Ernesto Valverde nu va mai continua şi din sezonul viitor pe Camp Nou. Cel puţin asta susţine unul dintre jurnaliştii ”de casă” ai grupării catalane, Quim Domenech.

Fostul antrenor de la Athletic Bilbao a confirmat zilele trecute că viitorul său la FC Barcelona depinde de trofeele pe care formaţia catalană le cucereşte în acest an.

Citeşte şi:

”Ceea ce e şi mai alarmant pentru FC Barcelona este că Ernesto Valverde a făcut aceste declaraţii la televiziunea clubului, ceea ce nu se întâmplă prea des. În al doilea rând, e clar că viitorul său este incert. O parte a conducerii clubului îl vrea afară încă de la eliminarea de anul trecut în faţa Romei. Dacă nu câştigă Uefa Champions League e ca şi plecat. Deja i se caută înlocuitor” a explicat Quim Domenech la emisiunea El Chiringuito. Domenech este un jurnalist foarte apropiat de clubul catalan, care deţine informaţii foarte bune când vine vorba de FC Barcelona.

 

 

I se caută deja înlocuitor

FC Barcelona ar fi început deja castingul pentru înlocuirea lui Ernesto Valverde. Cotidianul MARCA a iniţiat deja un sondaj în care fanii sunt invitaţi să voteze una dintre cele mai des vehiculate variante pentru înlocuirea actualului tehnician de pe Camp Nou.

Cele mai multe voturi le-a strâns până acum Quique Setien, actualul antrenor de la Betis Sevilla (31% din sufragii). Al doilea clasat este Xavi Hernandez fostul mare jucător al catalanilor, care nu a început încă să antreneze.

Voturi au mai primit şi Arsene Wenger, Laurent Blanc, Thierry Henry, Roberto Martinez, Ronald Koeman, sau Jordi Cruyff.

Presa iberică susţine că Setien, Xavi Hernandez şi Roberto Martinez sunt cei mai bine cotaţi pentru a-l schimba pe Ernesto Valverde de la FC Barcelona. 

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelona 

viewscnt
Articole similare