Experiențe împreună.
You are here:

Pablo Cortacero a dezvăluit următoarea mutare de top de la Dinamo în presa din Spania: "N-am vrut să spun nimic, dar a acceptat oferta!"

Pablo Cortacero a dezvăluit următoarea mutare de top de la Dinamo în presa din Spania: "N-am vrut să spun nimic, dar a acceptat oferta!"

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a vorbit pentru presa din Spania şi a anunţat o nouă mutare importantă pregătită la Dinamo. Noul patron din Ştefan cel Mare că academia din Ştefan cel Mare va avea un nou direct de academie, tot un spaniol, despre care Pablo Cortacero a dezvăluit că a acceptat deja oferta de a face parte din noul proiect de la Dinamo. Cortacero le-a dezvăluit mutarea spaniolilor, deşi iniţial a dorit să ţină totul secret.

Pablo Cortacero nu se opreşte! A dezvăluit următoarea mutare de top de la Dinamo în presa din Spania: "N-am vrut să spun nimic, dar a acceptat oferta!"

Dinamo a intrat într-o nouă eră după ce Pablo Cortacero a preluat clubul alb-roşu de la Ionuţ Negoiţă. Cosmin Contra a fost adus ca antrenor principal, apoi au urmat transferuri, multe pe filiera spaniolă, iar Dinamo s-a transfomart peste noapte într-o adevărată colonie de jucători spanioli. Doar că Pablo Cortacero n-are de gând să se oprească aici. Noul patron al "câinilor" a vorbit într-un interviu acordat presei din Spania şi a anunţat că Dinamo va avea un nou direct de academie.

"Pot confirma că directorul sportiv de la Cubillas, Marcos Rubino, îşi va face bagajele şi va prelua frâiele academiei. Nu am vrut să spună nimic, dar Marcos va fi directorul sportiv al academiei lui Dinamo. A acceptat oferta şi îl aşteptăm să ni se alăture şi să ia decizii!", a dezvăluit Pablo Cortacero, într-un interviu acordat jurnaliştilor spanioli.

Cubillas este o echipă de fotbal din Spania afiliată Granadei.

Academia lui Dinamo e una dintre cele mai importante din România. Cu Florin Bratu la comandă, Dinamo a câştigat campionatul acum trei ani, în faţa Viitorului. Din generaţia cu care Bratu a stopat supremaţia Viitorului, prea puţini fotbalişti au făcut pasul spre echipa mare. Cel mai mult a jucat Ricardo Grigore.

Recent, Dinamo a prelungit contractele a cinci dintre tinerii jucători aflaţi acum în lotul alb-roşu. Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Creţu şi Mihai Eşanu au acceptat să semneze noi înţelegeri valabile până în 2024. Până la ei, Dinamo i-a prelungit contractul şi lui Deian Sorescu, cel care a primit şi o mărire considerabilă de salariu: i s-a triplat remuneraţia.

Dinamo, nouă transferuri în "era" Pablo Cortacero. Mutări pentru renaşterea clubului

Pablo Cortacero a preluat Dinamo de o lună, la începutul lunii august, iar, sub îndrumarea lui Cosmin Contra, "câinii" au făcut transferuri cu ajutorul cărora speră că vor urca în clasament şi vor lupta pentru obiective îndrăzneţe. De la venirea lui Pablo Cortacero, Dinamo i-a adus pe Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene, Juan Camara şi Tomas Mejias. Cu toate acestea, Cosmin Contra şi Pablo Cortacero nu vor să se oprească aici şi vor mai face mutări pe piaţa transferurilor.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma