Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine va susţine Tătăruşanu la Campionatul Mondial după ce România a ratat calificarea: ”Nu am fost fericit, acum le ţin lor pumnii”

Pe cine va susţine Tătăruşanu la Campionatul Mondial după ce România a ratat calificarea: ”Nu am fost fericit, acum le ţin lor pumnii”

Echipa națională

Comentarii

România a ratat dramatci calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, din pricina remizei cu Islanda din penultima rundă.

România a fost la un pas de a prinde barajul pentru Campionatul Mondial, însă selecţionata condusă de Mirel Rădoi s-a scos singură din cursă pe finalul campaniei de calificări.

”Tricolorii” aveau nevoie de victorie în ultimele două meciuri, împotriva ultimelor două clasate, Islanda şi Liechtenstein, însă au reuşit doar să remizeze cu naţionala nordică.

Astfel, Macedonia de Nord, care a câştigat ultimele două partide, ne-a luat faţă şi s-a calificat la baraj, terminând la un punct în faţa noastră.

Inimile fanilor şi jucătorilor români au fost frânte de un nou eşec răsunător al echipei naţionale, care s-a soldat cu plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca naţionalei, care va fi oficial liber de contract pe 1 decembrie.

Pe cine va susţine Tătăruşanu la Campionatul Mondial după ce România a ratat calificarea

Ciprian Tătăruşanu, retras de la echipa naţională de aproximativ un an, a urmărit de acasă eliminarea României, care, evident, nu i-a picat bine.

Portarul lui AC Milan a recunoscut că nu a fost fericit în legătură cu ratarea calificării şi că va susţine naţionala Italiei la Mondialul din 2022.

Italia nu este nici ea calificată însă, după ce a remizat ultima partidă, cu Irlanda de Nord, şi a încheiat grupa pe locul secund, în spatele Elveţiei. astfel, campioana europeană va fi nevoită să treacă prin baraj pentru a ajunge în Qatar.

Am urmărit echipa mea naţională şi nu am fost fericit, pentru că a ratat calificarea acasă, contra Islandei.

Aveam nevoie de un singur gol, pentru a merge la baraj. Acum, îi ţin pumnii Italiei”, a declarat Ciprian Tătăruşanu, pentru Milan TV.

Alături de echipa naţională, Ciprian Tătăruşanu a ajuns la un singur turneu final, Campionatul Mondial din 2016, unde a fost titular în fiecare partidă.

Atunci, România a fost repartiată într-o grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania şi a reuşit să strângă doar un punct, fiind eliminată încă din prima rundă a competiţiei.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare