Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru tricolor, pentru semifinalele Fed Cup! VIDEO EXCLUSIV | Promisiunea Mihaelei Buzărnescu înainte de meciul cu Cehia

Pentru tricolor, pentru semifinalele Fed Cup! VIDEO EXCLUSIV | Promisiunea Mihaelei Buzărnescu înainte de meciul cu Cehia

Tenis

Comentarii

Echipa de Fed Cup a României se pregăteşte pentru meciul cu Cehia, programat pe 9 şi 10 februarie. Confruntarea de la Ostrava va fi transmisă în direct pe Telekom Sport.

Jucătoarele convocate pentru meciul cu Cehia au început deja antrenammentele, Mihaela Buzărnescu a vorbit pentru Telekom Sport despre aşteptările ei de la confruntarea cu deţinătoarea trofeului Fed Cup.

Miza partidei e una imensă, în condiţiile în care o victorie le-ar aduce pe tricolore la doar doi paşi de marele trofeu.

"Am făcut antrenamente şi cu Alexandra Dulgheru, şi cu Simona, ieri, şi cu un băia,t de când am revenit în ţară şi mă bucur că fizic mă simt foarte bine, mă mişc ca şi anul trecut şi sunt pregătită pentru Fed Cup.



Mă aşteptam (n.r. să fie convocată), sper că şi în urma rezultatelor avute în trecut, dar mă bucur să fac parte din echipă şi sper din tot sufletul să ajut cât pot de mult echipa pentru a aduce un rezultat bun săptămâna viitoare.

Aşa este (n.r. întâlnim campioana en-titre), tocmai de aceea vom da totul şi vom arăta că nu ţinem cont că sunt nişte jucătoare de o mare valoare, le respectăm mult dar noi încercăm să aducem rezultatele pentru ţara noastră
", spune Buzărnescu.

"Jucăm pentru România, vrem să ne demonstrăm valoarea!"

Miki (28 WTA) spune că absenţa Petrei Kvitova (2 WTA) nu reprezintă neapărat un avantaj pentru  România, în condiţiile în care şi celelalte componente ale echipei Cehiei au o experienţă imensă la acest nivel.

"Poate din punct de vedere al unui clasament s-ar putea vorbi despre un meci un pic mai uşor, dar toate jucătoarele din Cehia din primele 70 sunt extrem de experimentate şi foarte valoroase, sunt foarte bine clasate şi la dublu şi cred că nu contează care ar fi, trebuie să luăm meciurile foarte în serios.

Nu este uşor niciun meci la acest nivel în Grupa Mondială. Dar noi suntem o echipă puternică, Simona ne este alături, plus celelalte fete şi vom încerca să ne gândim doar la noi şi la ce putem face noi pe teren şi nu la faptul că jucăm cu numărul 5 sau cu numărul 1, 2 la dublu, pentru că celelalte sunt în primele 5-6 la dublu.

Trebuie să ne axăm mai mult pe valoarea noastră şi pe potenţialul nostru [...]

Nu este uşor, pentru că dacă am fi jucat la Cluj am fi avut tot publicul alături de noi şi a fost incredibil cum ne-au fost alături ultimele două dăţi, dar trebuie să ne acomodăm cum şi celelalte se acomodează când vin să joace împotriva noastră acasă.
 

Ei au un public foarte bun şi într-un număr foarte mare aşa că eu, una, sunt pregătită psihologic pentru aplauzele lor pe care le vor da adversarelor.

Este un sentiment aparte, nu îl simţi întotdeauna în turneele individuale pe care le jucăm, pentru că atunci jucăm pentru noi şi pentru rezultatele noastre, iar acum jucăm pentru echipă, pentru ţara noastră şi încercăm să demonstrăm că avem o valoare şi că ne mândrim că suntem din România
", a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fed cupromaniacehia 

viewscnt
Articole similare