Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare lovitură dată de Cortacero lui Gigi Becali. Dinamo surprinde şi îi fură FCSB-ului jucătorul mult visat. Contra e în culmea fericirii

Prima mare lovitură dată de Cortacero lui Gigi Becali. Dinamo surprinde şi îi fură FCSB-ului jucătorul mult visat. Contra e în culmea fericiriigalerie foto
Comentarii

Dinamo a intrat sub comanda lui Cosmin Contra şi a jucat deja primul meci oficial. Imediat după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, cluburile au intrat în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, momentul perfect pentru noul antrenor al "câinilor" să-şi întărească lotul.

Cosmin Contra n-a început noul mandat pe banca lui Dinamo cu cel mai fericit rezultat, iar "câinii" au pierdut, luni, scor 0-1, pe terenul Chindiei Târgovişte, după un gol marcat de Florea, în prelungirile primei reprize.

Acum, echipele de club au intrat într-o pauză de aproximativ două săptămâni, pauză datorată meciurilor naţionalelor. Astfel, Cosmin Contra are timp să-şi pună la punct toate detaliile pentru a începe cursa către un loc de play-off. Chiar antrenorul lui Dinamo a recunoscut, la conferinţa sa de prezentare, că este greu ca echipa din Ştefan cel Mare să prindă un loc în primele şase echipe la finalul sezonului regulat, însă spaniolii de la conducerea clubului s-au pus deja pe transferuri.

Cortacero îi dă marea lovitură lui Gigi Becali. Dinamo îi fură FCSB-ului un jucător

Fotbalişti cu mare experienţă, precum Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Alexander Gonzalez şi Isma Lopez au semnat deja cu Dinamo, iar acum şefii spanioli din Ştefan cel Mare pregătesc o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Conform gsp.ro, "câinii" negociază intens pentru aducerea lui Ante Vukusic, un atacant care a fost dorit, în iarna acestui an, şi de rivalii de la FCSB, însă, până la urmă, mutarea nu s-a concretizat.

Fotbalistul croat de 29 de ani joacă alături de echipa sa, Olimpija Ljubljana, în preliminariile Europa League, astfel că Dinamo va fi nevoită să plătească o sumă de transfer pentru aducerea atacantului. Şefii clubului sloven aşteaptă o ofertă de 800 de mii de euro pentru a renunţa la serviciile lui Vukusic, care mai are doi ani de contract cu Olimpija Ljubljana.

Trecut pe la cluburi importante în carieră, precum Pescara, Hajduk Split sau Greuther Furth, Ante Vukusic a avut cifre excelente în sezonul trecut, când a marcat 26 de goluri în cele 35 de meciuri jucate în campionat pentru Olimpija Ljubljana.

  • 800 de mii de euro este cota lui Ante Vukusic, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamocosmin contracortacero 

viewscnt
Articole similare